پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ تیر ۱۳۹۲، ۱۱:۳۳

لزوم توسعه مراكز تحقیقاتی فرآوری مواد معدنی

لزوم توسعه مراكز تحقیقاتی فرآوری مواد معدنی

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاكید كرد: توسعه بخش معدن و صنایع معدنی، نیازمند فعال شدن مراكز تحقیقات فرآوری مواد معدنی به طور گسترده و افزایش بودجه این بخش است.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر امینی با بیان این مطلب اظهار داشت: فعال شدن مراكز تحقیقاتی و پژوهشی در كشور به عنوان یك ضرورت حیاتی برای تولید و توسعه تكنولوژی محسوب می شود.

وی افزود: فعالیت های پژوهشی باید در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت باشد تا بتوانیم در بخش معدن و صنایع معدنی، در سطح منطقه و جهان جایگاه والایی داشته باشیم.

رئیس هیات عامل ایمیدرو بیان داشت: امیدواریم به مرحله ای برسیم كه در كنار هر معدن، یك واحد مجهز و منسجم پژوهشی و تحقیقاتی با هدف افزایش ارزش افزوده داشته باشیم.

امینی در ادامه با اشاره به اینكه مركز تحقیقات آذر شهر به مركز تحقیقات فرآوری مواد معدنی غرب كشور تبدیل می شود، تصریح كرد: این مركز تحقیقات، مصوبه مجلس داشته و قابلیت تبدیل شدن به یك مركز بزرگ پژوهشی را دارد.

وی ادامه داد: در این مركز، از ماده معدنی نفلین سینیت، پودر آلومینا تولید شده است.

 

کد خبر 2095145

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha