پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ تیر ۱۳۹۲، ۱۳:۵۹

آیت الله ایمانی:

ماه رمضان باید به رفع تبعیض در جامعه کمک کند

ماه رمضان باید به رفع تبعیض در جامعه کمک کند

شیراز - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: ماه رمضان باید به رفع تبعیض در جامعه کمک کند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله اسدالله ایمانی در خطبه های نماز جمعه امروز شیراز با اشاره به اینکه ماه رمضان باید تغییراتی را در جامعه ایجاد کند، افزود: مردم در هنگام ورود به ماه رمضان و در زمان خروج از این ماه باید تغییراتی را در خود و جامعه مشاهده کنند و اگر چنین تغییراتی حاصل نشد باید به دنبال موانع گشت.

وی تصریح کرد: ماه رمضان باید ما را به تقوا برساند ما را به سمت و سوی خدا هدایت کند و فقیر و غنی را در کنار یکدیگر بنشاند.

امام جمعه شیراز افزود: ماه رمضان برای گرسنگی کشیدن و بالا بردن استقامت است.

وی ادامه داد: در این ماه مردم توجه بیشتری به اوقات شرعی دارند به همین دلیل پخش اذان از مساجد و بلندگوها لازم است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس خاطرنشان کرد: قرآن مجید از ماه رمضان و روزه گرفتن به عنوان صبر یاد کرده و ما نیز باید به این بحث توجهی ویژه داشته باشیم.

توجه به حجاب و عفاف در جامعه لازم و ضروری است

امام جمعه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به 21 تیرماه و روز عفاف و حجاب گفت: متاسفانه بدحجابی در جامعه ما فراوان است و هیچ کس عکس العملی نسبت به آن نشان نمی دهد در حالی که پدران ، برادران و همسران باید نسبت به پوشش نوامیس خود دقت داشته باشند.

وی با بیان اینکه توجه به حجاب و عفاف در ماه مبارک رمضان باید بیشتر از ماههای گذشته باشد افزود: در ماه مبارک رمضان از جمله آثاری را که باید مشاهده کنیم توجه به حجاب و عفاف است و اگر ما شاهدیم که آثار این ماه از بین می رود به دلیل همین نوع بی حجابی هاست.

آیت الله ایمانی یادآور شد: یکی از روزنامه ها در سال 45 آماری را ارائه کرد که در آن 75 درصد از آلودگی های جمعه آخر ماه قبل از رمضان در اولین جمعه ماه رمضان از بین رفته است که این نشان از توجه به آثار ماه مبارک رمضان است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس تصریح کرد: امروز ما متاسفانه شاهد این اتفاقات در جامعه نیستیم چرا که امر به معروف و نهی از منکر مورد کم توجهی قرار گرفته است و کسانی که حجاب را در مسجد گوهرشاد از سر زنان برداشتند بدنبال رسیدن به برخی از این اهداف بودند.

امام جمعه شیراز تاکید کرد: نظام جمهوری اسلامی نشان داده که چادر مانع حضور موفق زنان در عرصه های علمی، فرهنگی و ... نیست. چادر برای زن وقار، شخصیت و ارزش است.

کد خبر 2095243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha