به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی ظهر جمعه در جمع نمازگزاران گرگانی افزود: رعایت حجاب برای خانمها مصلحت است تا شخصیت زن حفظ شود و حجاب و عفاف برای شخصیت انسانی زن و مرد فرقی ندارد.
وی اظهار داشت: حجاب برای تبعیض بین زن و مرد نیست و خداوند حجاب را حفظ شخصیت زن می داند و هرچه بیشتر خودنمایی کند، کاملترند و خانمها باید عقل و منطق شان را به کار بیندازند و ببننند کدامیک بیشتر به نفعشان است.
وی گفت: در این ماه نسیم الهی بر مومنان می وزد و ما باید خود را در معرض این نسیم الهی قرار دهیم.
امام جمعه گرگان گفت: خداوند برای ما مسلمانان تکالیفی مقرر کرده که هر کدام برای خود رمز و رازی دارد و رمز نماز یادخداست، فلسفه حج و زکات روشن است و روزه نیز هدف والایی دارد.
تقوای الهی رمز روزه است
آیت الله نورمفیدی گفت: مسلما هدف از روز این نیست که 17 ساعت گرسنگی و تشنگی را تحمل کنیم بلکه هدف خیلی بالاتر این مسئله است و تقوای الهی هدف اصلی است.
وی از تقوا به معنی بی اعتنایی به هواهای نفسانی و گوش بفرمان خدا بودن یاد کرد و گفت: سلامت جسم و خودسازی اهداف دیگر روزه است و وقتی ماه رمضان تمام می شود باید ببینیم این اهداف چقدر در ما بیان شده است.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری، به جریان کشف کودتای نوژه در 21 تیرماه 59 اشاره و اضافه کرد: کودتای 28 مردادماه برابر این کودتا یک بازیچه و محور این جماران و بیت امام راحل بود.
وی اظهار داشت: در این کودتا بنا بود در تمام کشور مصلی ها را بمباران کنند و به منافقان وعده های پست های حساس داده شد و شاپور بختیار در پاریس محور این کودتا بود.
وی اظهار داشت: برای این کودتا 20 هواپیما، 60 خلبان و 500 نیروی نظامی مهیا شده بود و اگر این حادثه رخ می داد معلوم بود عاقبت چه می شود و یکی از خلبانانی که در این طرح همکاری می کرد این قضیه را برای مادر و برادرش تعریف می کند و نیمه شب خود را به بیت آیت الله خامنه ای می رساند و قضیه را نقل و جریان کشف می شود.
امام جمعه گرگان در خطبه های اول این هفته نماز جمعه گرگان به خطبه 147 نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: توحید هدف اصلی بعثت پیامبر اسلام (ص) است تا بوسیله قرآن مردم را از پرستش بتها نجات دهد و به سمت پرستش الهی دعوت کند.
تلقی جامعه قرآنی نیست
آیت الله نورمفیدی گفت: پرتش بت تنها متخص آن زمان نبود و اکنون نیز بت پرستی به شکلی نو و جدید وجود دارد و آنهایی که سر بر آستان اطلاعات از استکبارهای جهانی فرود می آورند بت پرستی است.
وی همچنین یادآورشد: تلقی جامعه ما از قرآن تلقی قرآنی نیست ایکه در مجالس فاتحه خوانی، قران قرائت شود، یا در سر سفره عقد، از زیر قرآن رد شدن اینها تلقی قرآنی نیست.
نظر شما