به گزارش خبرگزاري مهر، مردم خداجو و روزهدار نیشابور به خصوص بانوان این مراسم را بعد از نماز جمعه از مسجد جامع این شهر آغاز و تا میدان امام خمینی(ره) نیشابور پایان دادند.
سرپرست اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان نیشابور اظهارکرد: مردم خداجو و روزهدار وبه خصوص زنان انقلابي و بسيجي نیشابوری با راهپیمایی در روز ملی عفاف و حجاب خواستار مبارزه با مظاهر علنی بدحجابی شدند.
خليل الله عراقي گفت: راهپیمایان خواهان مطلوب تر شدن وضعیت عفاف و حجاب در سطح شهرستان و پیگیری مسئولان به خصوص مسئولان فرهنگی در سطح شهرستان و کشور بودند.
برگزاري بيستمين سالگردمحمد بیریای گیلانی "شیدا" در نيشابور
سرپرست اداره فرهنگ وارشاد اسلامي نيشابور از برگزاري بيستمين مراسم بزرگداشت شاعر و صائبشناس معاصر، زندهیاد محمد بیریای گیلانی "شیدا" در مجتمع فرهنگي وهنري و ارشاد اسلامی نیشابور خبر داد.
خليل الله عراقي اظهار داشت: همه لوازم شخصي استاد قرار است با اهتمام اداره ميراث فرهنگي در موزه اي گردآوري شود.
مسئول انجمن شعر جوان نیشابور گفت: استاد شیدا، اصالتا گیلانی هستند و در سال های آخر عمرشان یعنی از 66 تا 73 در نیشابور زندگی کرده اند وزمينه کاری شیدا مکتب صائب بود، یعنی یک صائب شناس بسیار زبردست وبرجسته که اکثر صائب شناسان کشور، ایشان را به استادی قبول داشتند شیدا ظرافت های شعری را خیلی خوب می شناخت و خوب آموزش می داد و نسل جوان اگر کاری در شعر کرده است، بی شک مدیون این مرد بزرگ است.
همچنین در این مراسم صدیقه فاضل رضوی متخلص به سحر همسر محمد بی ریای گیلانی شیدا عنوان داشت: شیدا آرام، بی ادعا و پرمحتوا بود، خیلی می دانست و کم می گفت، هیچ وقت دچار عجب و خود پسندی نشد، یک غزل سرا ي خوب بود، بنیان گذار مکتب صائب و صائب شناس بود و شیدا باعث شد، آرامگاه صائب را درست کنند وبنیان گذار انجمن سخن نیشابور بودوخیلی از جوان ها صائب را با شیدا شناختند.
عباس کرخی بيان کرد: شیدا روی کتاب نیمروز عاشورا که بی نظیر است و اکنون شده است کتاب مرجع قم در مقاتل شیعه و سُنی، چهار سال تحقیق کرد و در آن کتاب شرح و احوال 72 تن را گفته است و نگرانی برای چاپ کتاب های شیدا ندارم و به زودی آثار او منتشر خواهد شد.
نظر شما