پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ تیر ۱۳۹۲، ۱۳:۱۵

استفاده از ظرفیت بزرگراههای تهران برای توسعه شبکه حمل و نقل

 استفاده از ظرفیت بزرگراههای تهران برای توسعه شبکه حمل و نقل

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه پروژه های آتی برای شهر تهران مطالعه و بررسی شده، گفت: از ظرفیتهای بزرگراه های شهر تهران برای توسعه زیر ساختها و شبکه حمل و نقل استفاده خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مازیار حسینی با بیان این مطلب گفت: اتمام پروژه های نیمه تمام شهری تا پایان این دوره ، چه در حوزه کلان و چه در مناطق از ماموریت هایی است که در معاونت عمرانی پیگیری می شود . در کنار این ، سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران که بدنه طراحی و مغز متفکر حوزه عمرانی است نیز ماموریت طراحی و پیش بینی پروژه های آتی شهر تهران را انجام می دهد و هم اکنون ماموریت دارد در مورد وضعیت آینده فکری کرده و طراحی انجام دهد.

وی با بیان اینکه پروژه های این بخش شامل دو دسته است، گفت : آسیب شناسی پروژه های موجود یکی از بخش های این ماموریت است که طی آن نیازمندی های پروژه های مورد بهره برداری قرار گرفته همانند اتصالات و دسترسی های بزرگراه کامل شده و یا نقایص آن برطرف می شود تا باعث افزایش راندمان ترافیکی پروژه شود.

حسینی افزود : اصلاح رمپ و لوپ و راستگرد تقاطع بزرگراه امام علی (ع) و بزرگراه زین الدین یکی از این پروژه هاست که پروژه ای کوچک اما پربازده محسوب می شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران همچنین به طراحی پروژه های آتی تهران در راستای ماموریت سازمان مشاور اشاره کرد و گفت : از ظرفیت زیرزمین و یا روی زمین دیگر بزرگراه های تهران برای توسعه شبکه دسترسی و زیرساخت ها نیز استفاده خواهد شدکه البته در این موضوع ، اولویت توجه به حمل و نقل عمومی خواهد بود.

حسینی اظهار کرد : اینگونه نیست که برای استفاده از ظرفیت بزرگراه ها گزینه پل سازی ، تونل سازی یا تعریض در سطح انتخاب شده و گزینه پیش فرض وجود داشته  باشد ، بلکه با توجه به وضع موجود ، گزینه ای که از نظر اقتصادی و مهندسی بهتر باشد به عنوان گزینه نهایی انتخاب می شود.

کد خبر 2095750

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha