پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ تیر ۱۳۹۲، ۱۴:۱۲

شریف پور خبر داد:

شناسایی 50 بازی بومی و محلی در آذربایجان غربی

 شناسایی 50 بازی بومی و محلی در آذربایجان غربی

ارومیه – خبرگزاری مهر: رئیس هئیت ورزشهای بومی و محلی آذربایجان غربی از شناسایی 50 نوع بازی بومی و محلی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عین الله شریف پور پیش از ظهر شنبه در جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره بین المللی بازی های بومی و محلی در ارومیه افزود: تاکنون 50 بازی بومی و محلی را در استان شناسایی کرده ایم که امیدواریم در این جشنواره بین المللی بتوانیم، آنها را ارائه کنیم.

وی در ادامه با اشاره به شرکت یک هزار ورزشکار از این استان، در جشنواره بین المللی بازی های بومی و محلی در ارومیه گفت: اجرای جشنواره بین المللی بازی های بومی و محلی در استان می تواند گامی بلند در راستای ترویج روزافزون این بازی ها باشد.

شریف پور ادامه داد: 22 هیئت ورزشی سنتی، بومی و محلی در شهرستان های مختلف استان وجود دارد که از این تعداد هیئت ورزشی در نظر داریم یک هزار نفر را برای حضور در این جشنواره بین المللی شرکت دهیم.

رئیس هئیت ورزشهای بومی و محلی آذربایجان غربی اعلام کرد: در شش سال گذشته، فعالیت های بسیار خوبی در حوزه بازی های روستایی و بومی محلی انجام داده ایم که برگزاری جشنواره های متعدد محلی، روستایی، شهرستانی و استانی نمونه بازری از آنهاست.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ، بازی های بومی و محلی جای خود را به بازی های رایانه ای داده اند، افزود: بازی های رایانه ای صدمات بسیار زیادی در خصوص کاهش روابط اجتماعی نونهالان و نوجوانان به این قشر وارد می کنند که باید با آنها مقابله کرد.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان غربی نیز در این نشست با بیان اینکه تاکنون  23 بازی بومی و محلی ویژه عشایر استان شناسایی شده است گفت: طناب کشی، مچ اندازی، کشتی محلی، تیراندازی از روی اسب و هفت سنگ از جمله بازی های مشهوری هستند که در بین بازی های عشایری، شناسایی شده اند.

سیف الله قربانی افزود: امیدوار هستیم با برگزاری این جشنواره بین المللی، عشایر استان نیز سهم خود را در حوزه بازی های بومی و محلی در استان انجام دهند.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان غربی افزود: این اداره کل، آمادگی خود را برای ارائه فرهنگ عشایری استان در این جشنواره اعلام می کند و برنامه های مختلفی را می تواند در این خصوص انجام دهد.

در ادامه این نشست در خصوص روند برگزاری این جشنواره بین المللی بحث و تبادل نظر شد.

کد خبر 2095845

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha