پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۲ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۲۸

آیت الله نورمفیدی:

مدیریت نفس از برکات رمضان است

مدیریت نفس از برکات رمضان است

گرگان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان گلستان یکی از مهمترین ویژگی های ماه مبارک رمضان را مدیریت نفس ذکر کرد و گفت: اگر مدیریت نفس صحیح باشد آثار نیک و اگر منفی باشد آثار سوئی بر زندگی انسان دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی ظهر شنبه در مراسم سخنرانی ویژه چهارمین روز ماه رمضان در گرگان خاطرنشان کرد: برای مثال یک کشاورز را در نظر بگیرید اگر شخم زمین و استفاده از کود، بذر و سم به موقع و با کیفیت مناسب باشد نتیجه بسیار خوبی کسب می کند.
 
نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اگر مدیریت زمین صحیح نباشد و بعد از کاشت بذر، زمین را رها کند انگاه نتیجه منفی دریافت می کند و کشاورزی با مدیریت صحیح از یک زمین هشت تن محصول و کشاورز دیگری با مدیریت اشتباه دو تن محصول دریافت می کند.
 
به گفته وی، ما باید بر اساس معیارهای اللهی نفس خود را درست مدیریت کنیم تا در مسیر درست و روشن زندگی قرار بگیریم.
 
نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت استان های گلستان و گیلان تصریح کرد: خداوند تکالیف شرعیه را برای سعادت بشر تعیین کرده و با عمل به آنها می توان نفس را مدیریت کرد.
 
آیت الله نورمفیدی اضافه کرد: یکی از دستورات وارده در این زمینه پرهیز از دشنام دادن به دیگران است و چنانچه کسی به فرد روزه داری دشنام دهد و فرد روزه دار به احترام روزه از پاسخ به فرد دشنام دهنده پرهیز کند خداوند می گوید این بنده من به روزه پناه آورده و از کار زشت پرهیز کرد من هم او را از آتش جهنم در امان نگاه می دارم.
 
وی با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام (ص) در خطبه مشهور خود نکاتی را برای مدیریت نفس مطرح کرده است، ادامه داد: اولین نکته میهمانی خداوند در ماه رمضان است، به تعبیر امام راحل عالم در محضر خداست و در محضر او نباید گناه کرد.
 
نماینده ولی فقیه در استان گلستان تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان حضور انسان نزد خداوند نسبت به سایر ماه ها جلوه خاص و ویژه پیدا کرده؛ زیرا بر سر سفره لطف و رحمت الهی می نشیند و نکته مهم آشنایی انسان با جایگاه خودش و ایمان به رابطه خود با خدا و فهم میهمانی خداست و دومین نکته مورد تاکید پیامبر گرامی اسلام (ص) درخواست از خداوند برای توفیق گرفتن روزه حقیقی و با نیت پاک است.
 
امام جمعه گرگان گفت: خداوند نعمت های زیادی به ما عطا کرده و چه بهتر که برای نزدیکی بیشتر به خداوند، دست نیازمندان را گرفته و آنها را در این نعمت ها شریک کنیم، احترام به بزرگترها و مهربانی با کودکان نکته دیگری است که پیامبر گرامی اسلام (ص) در خطبه مشهور خود در ماه مبارک رمضان بر آن تاکید کردند.
 
وی اظهار کرد: صله رحم از بستگان و احوال پرسی آنها، کنترل زبان از گناهانی همچون غیبت، دروغ، تهمت، تمسخر و عیب گویی دیگران را به تعبیر پیامبر اسلام (ص) در مدیریت نفس موثر دانست.
 
نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: برای مدیریت نفس باید چشم و گوش را از نگاه کردن و گوش دادن به چیزهای حرام حفظ کرد.
کد خبر 2096018

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha