به گزارش خبرنگار مهر، یحیی رمضانی ظهر یکشنبه در کارگاه آموزشی "طرح آمارگیری از مقدار مصرف حامل های انرژی کارگاه های صنعتی" استان البرز اظهار داشت: این طرح در 750 کارگاه و با تیمی متشکل از 20 کارشناس مسئول، آمارگیر، بازبین، کارشناس استخراج و.. انجام می شود.
وی با اشاره به جامعه هدف در اجرای این طرح افزود: محورهای اصلی توسعه پایدار هر کشور توجه به بخش انرژی و محیط زیست است و با توجه به رشد روز افزون جمعیت و به تبع آن افزایش مصرف انرژی به ویژه انرژی های فسیلی مشکلات زیست محیطی نیز افزایش قابل توجهی دارد، از این رو داشتن اطلاعات جامع در این حوزه کمک شایانی به برنامه ریزان و پژوهشگران برای انجام طرح های تحقیقاتی خواهد داشت.
رمضانی با بیان اینکه نحوه استفاده از حامل های انرژی در کشور به ویژه پس از اجرای هدفمند سازی یارانه ها به سمت مدیریت مصرف انرژی بوده است، گفت: رویکرد استفاده بهینه از منابع انرژی و نیز بهبود ترازها و حساب های مربوط به انرژی در بخش صنعتی ضرورتی دیگر برای اجرای طرح "آمار گیری از مقدار مصرف حامل های انرژی" در کارگاه های صنعتی است.
مدیرکل آمار و اطلاعات و GIS استانداری البرز آثار آمارگیری در این طرح را دامنه دار دانست و یادآور شد: اطلاعاتی که از این آمارگیری کسب می شود در برنامه ریزی های ملی و منطقه ای راهگشای مسیر توسعه در بخش های گوناگون خواهد بود.
وی افزود: اجرای این طرح توسط برنامه ریزان، صاحب نظران، مدیران و مسئولان کارگاه ها انجام خواهد شد.

کرج – خبرگزاری مهر: مدیرکل آمار و اطلاعات و GIS استانداری البرز گفت: میزان مصرف حامل های انرژی در 750 کارگاه صنعتی استان آمارگیری می شود.
کد خبر 2096767
نظر شما