به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا رحيمي که بعد از ظهر دو شنبه در راس هیئتی به استان سمنان خواهد آمد در اين سفر با حضور در شهرستان شاهرود و ميامي چهار پروژه و در سفر به سمنان سه پروژه مهر ماندگار را كه با هزينه يك هزار و ۲۰۰ ميليارد ريال اجرا شده است افتتاح مي كند.
در اين سفر كتابخانه مركزي سمنان با ۱۱۰ ميليارد ريال، سد كالپوش با ۴۵۰ ميليارد ريال، گازرساني به بيارجمند آخرين شهر فاقد گاز استان سمنان با ۱۲۲ ميليارد ريال، تاسيسات فاضلاب شهر سمنان با ۳۰۵ ميليارد ريال، دانشكده علوم پزشكي شاهرود با ۶۰ ميليارد ريال، بهسازي و احداث باند شاهرود - مياندشت به طول ۳۰ كيلومتر و ۱۵۰ ميليارد ريال هزينه و نيز ۲۲ پروژه محروميت زدايي سپاه با ۴۰ ميليارد ريال افتتاح و مورد بهره برداري قرار مي گيرد.
33 پروژه مهر ماندگار در استان سمنان در حال اجرا است
استاندار سمنان با اشاره به این مطلب که ۳۳ پروژه مهر ماندگار در این استان در حال اجراست، افزود: شش پروژه از اين تعداد در سفر قبلي رياست جمهوري با ۱۲ هزار ميليارد ريال به بهره برداري رسيد و در اين سفر نیز هفت پروژه و تاكنون در مجموع ۱۳ پروژه مهر ماندگار تكميل و افتتاح شده است.
عباس رهی با تاکید بر اینکه بقيه پروژه هاي مهر ماندگار استان سمنان چهار هزار و ۸۰۰ ميليارد ريال اعتبار دارند كه از پيشرفت ۸۵ تا ۹۰ درصد برخور دارند خاطر نشان کرد: پروژه هايي كه روز دوشنبه افتتاح مي شوند تاثير گسترده اي در روند توسعه و پيشرفت اين استان در ابعاد مختلف فرهنگي و علمي، تامين آب شرب و رفاه مردم دارد.
آغاز بهره برداری سد کالپوش با حضور معاون اول رئیس جمهوری
فرماندار شهرستان میامی نیز با اشاره به آغاز بهره برداري از سد كالپوش با حضور محمد رضا رحيمي افزود: اين سد با هزينه ۳۵۰ ميليارد ريال و حجم مخزن ۱۶ ميليون مترمكعب احداث شده است.
احمد قاضی هدف از ايجاد سد کالپوش را تامين آب مورد نياز شرب و صنعت شهرستانهاي ميامي و شاهرود بيان كرد و اظهار داشت: اين سد با ارتفاع ۴۰ متر و طول تاج ۲۷۳ متر و حجم بدنه ۴۰۰ هزار مترمكعب به صورت سد خاكي با هسته رسي احداث شده است.
وی افزود: در اجراي اين سد يك بند انحرافي با نام غوشه دگرمان به طول ۲۲۲ متر، دو كانال انتقال آب به ظرفيت ۲.۴ مترمكعب بر ثانيه و طول دو هزار و ۷۰۰ متر، سه ايستگاه پمپاژ به ظرفيت ۱.۲ مترمكعب بر ثانيه و ارتفاع پمپاژ ۷۰۰ متر، خط انتقال آب به طول ۱.۵ كيلومتر و قطر يك هزار و ۲۰۰ ميليمتر و نيز مخازن ذخيره و كنترل به حجم هشت هزار و ۵۰۰ مترمكعب است.
مقام عالی دولت در شهرستان میامی با اشاره به اینکه آبگيري اين سد مدتی است که شروع شده گفت: تاكنون ارتفاع آب ذخيره شده در پشت اين سد به ۲۰ متر رسيده است.
کتابخانه مرکزی سمنان پس از سه سال افتتاح می شود
مدیر کل کتابخانههای عمومی استان سمنان نیز گفت: کتابخانه مرکزی استان در زمینی به مساحت هفت هزار و زیربنای هشت هزار متر مربع با اعتبار 800 میلیون ریال افتتاح خواهد شد.
امیر علی عموزاده افزود: کتابخانه مرکزی استان سمنان با بخش های ویژه استان شناسی، قرائتخانه، مخزن، کودک، کتابخانه دیجیتال و بخش صحافی مطابق استانداردهای روز دنیا بعد از سه سال ساخت، افتتاح خواهد شد.
افتتاح طرح فاضلاب شهرستان سمنان با 230 میلیارد ریال اعتبار
مدیر عامل آب و فاضلاب شهری استان سمنان نیز در خصوص تأسیسات فاضلاب شهرستان سمنان گفت: فاز اول این طرح که شامل 187 کیلومتر شبکه جمع آوری و یک مورد تصفیه خانه بود آماده افتتاح است و همزمان با سایر طرح های مهر ماندگار افتتاح می شود.
عباس تجلی در خاتمه اعتبار این طرح را 230 میلیارد ریال عنوان و خاطر نشان کرد: بالغ بر 150 میلیارد ریال دیگر علاوه بر اعتبار طرح برای تکمیل نهایی آن لازم است.
نظر شما