۲ مرداد ۱۳۸۴، ۱۱:۲۳

دبيركل سازمان دفاع از منافع ملي ايران در گفت و گو با "مهر":

دخالت احزاب در كابينه آينده سهم خواهي و دست اندازي در چرخه قدرت است // مردم با انتخاب احمدي نژاد دست رد به سينه احزاب زدند

دخالت احزاب در كابينه آينده سهم خواهي و دست اندازي در چرخه قدرت است // مردم با انتخاب احمدي نژاد دست رد به سينه احزاب زدند

سعيد ياري دبيركل سازمان دفاع از منافع ملي ايران، از احزاب و گروه هاي سياسي خواست كه با پرهيز از ارايه هرگونه ليست براي تشكيل كابينه آينده، به منتخب ملت اجازه دهند كه خود همراهانش را برگزيند.

ياري در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" درعين حال خاطرنشان كرد: سازمان دفاع از منافع ملي ايران در مقام مشاور معيارهاي خود براي انتخاب اعضاي دولت آينده را در اختيار رييس جمهور منتخب قرار داده است.

وي تعهد، تخصص و جواني و نشاط را از جمله اين ملاك ها ذكر كرد.

دبير كل سازمان دفاع از منافع ملي ايران در پاسخ به سوالي در خصوص "علت عدم ارايه ليست به رييس جمهور منتخب از سوي تشكل متبوعش" گفت: در شرايطي كه رييس جمهوري منتخب رسما براي پديده انتخابات سوم تير تعبير "دست رد مردم به سينه احزاب و تشكل هاي سياسي" به كار برده اند، ارايه ليست ازسوي آنان فاقد وجاهت است.

ياري افزود : احزاب و گروه هاي سياسي براي تحقق مشاركت حداكثري در انتخابات نهمين دوره رياست جمهوري بسترسازي كردند، اما مردم با انتخاب احمدي نژاد دست رد به سينه آنان زدند.

وي افزود: ملت گزينه مورد نظر خود براي رياست جمهوري را با شاخص مطالبات روزمره و معيشتي خود انتخاب كرد و معتقد بود رفتارهاي گذشته و شعارها و برنامه هاي احمدي نژاد انتظارات آنان را برآورده خواهد كرد.

دبير كل سازمان دفاع از منافع ملي ايران در ادامه، با اشاره به فعاليت كميته هاي منتخب سه گانه تعيين كابينه اظهار داشت: اكنون كه رييس جمهور منتخب در حال انتخاب همراهان خود در دولت آينده مي باشد، پسنديده است كه اركان تصميم گيري در كشور و احزاب و جريانات سياسي از وارد كردن فشار به او بپرهيزند.

ياري با تاكيد بر اينكه احمدي نژاد مواد اوليه انتخاب دولت مردانش را در اختيار دارد و بايد دست او براي گزينش اصلح باز باشد، نتيجه عدم فشار بر منتخب ملت را تشكيل كابينه اي منطبق با شاخص مطالبات ملي و شرايط روز كشور و در فضايي آرام و منطقي توسط وي عنوان كرد.

اين فعال سياسي، دخالت احزاب در تشكيل كابينه احمدي نژاد را "اقدامي نه چندان زيبا و نوعي سهم خواهي و قدرت طلبي و دست اندازي در چرخه قدرت" توصيف كرد و به دليل عدم تقارن برخي مطالبات منتخب ملت با گروه هاي سياسي آن را با تقواي كاري و سياسي و شرايط موجود مغاير دانست.

کد خبر 209709

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha