به گزارش خبرنگار مهر، فاروق سلیمانی ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی پیرانشهر افزود: در این راستا شهرداری باید نسبت به تشکیل کارگروه اتلاف سگهای ولگرد که منجر به ایجاد وضعیت نابسامان در سطح شهر شده اند اقدام کند.
وی با تاکید بر اینکه در صورت ادامه بی توجهی های شهرداری پیرانشهر از طریق مراجع قضائی اقدامات و پیگیری های لازم انجام می شود، اظهار داشت: تشکیل کارگروه سلامت نشان از اهمیت موضوع سلامت در آن جامعه داشته و باید در راستای ارتقای سلامت جامعه تمام مسئولان و ارگانهای مربوطه برای بالا بردن سطح سلامتی مردم تلاش کنند، چرا که جامعه ای سالم خواهد بود که مردمی سالم داشته باشد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست پیرانشهر گفت: شهرداری با کمترین استاندارد و با بی اعتنایی نسبت به مدیریت حمل زباله و افزایش تعداد ایستگاه های موقت زباله به صورت تلنبار، موجب نارضایتی مردم شده است به طوری که ریخت و پاش زباله هنگام حمل و نقل در معابر عمومی شهر و جاده بین شهری موجب اعتراض شهروندان شده است.
نظر شما