۲۶ تیر ۱۳۹۲، ۱۲:۳۲

حجت‌الاسلام موسوی‌نیا:

خديجه طاهره (س) نمونه کامل انسان رسالت مدار و امامت محور است

خديجه طاهره (س) نمونه کامل انسان رسالت مدار و امامت محور است

بوشهر - خبرگزاری مهر: مديرکل تبليغات اسلامي بوشهر گفت: خديجه طاهره(س) نمونه کامل انسان رسالت مدار و امامت محور است.

حجت‌الاسلام سيدنورالله موسوي‌نيا در گفتگو با خبرنگار مهر به بررسی ابعاد عاطفي و عرفاني حضرت خديجه (س) با رسول اکرم (ص) پرداخت و گفت: ارتباط ميان اين دو وجود نازنين فراتر از محبت يک شوهر به همسرش بود؛ بلکه در آن بيابان غربت و اوج بي‌کسي که روح بيکران حضرت محمد در آن قرار داشت فقط خديجه (س) مي توانست پيامبر را با روح بزرگش دريابد و اين هماي عرش نشين را درک کند و اين گونه بود که رسول الله (ص) در هيچ کجا آرام نمي‌گرفت مگر در کنار خديجة طاهره و اين آرامش نه جسماني و زميني، که روحاني و آسماني بود.

مديرکل تبليغات اسلامي بوشهر با اشاره به اين که خديجه بهترين پشتوانه روحي پيامبر به شمار مي‌رود، اظهار داشت: عظمت خديجه در اين نيست که او پشتوانه مالي پيامبر بود، بلکه به راستي او از آن جا که محبتش محبتي الهي است و پيامبر (ص) را خوب درک مي‌کرد بهترين پشتوانه روحي پيامبر اسلام(ص) محسوب مي‌شود.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به فضائل اخلاقى و كمالات معنوى حضرت خديجه(س) در دوران جاهليت و بعد از بعثت ‏خاتم الانبياء، افزود: او در جامعه آن زمان به عنوان يك الگوى زن برتر، تاثير بسزايى در گسترش صفات نيك انسانى داشته است و سخاوت، كرامت، ايثار و فداكارى، عفت و پاكدامنى، دورانديشى و درايت و توجه به مستمندان، عطوفت و مهربانى و صبر و استقامت، از جمله فضيلت‏‌هاى پسنديده‌اي هستند كه اين زن نمونه از آن‌ها برخوردار بوده است.

خديجه کبري (س) از انديشه بلند و تفکري ژرف برخوردار بود

حجت الاسلام موسوي نيا به وفادارى اين بانوى آسمانى در راه رسيدن به اهداف والاى همسر خويش اشاره و اضافه کرد: او از اولين لحظات بعثت، به رسول خدا ايمان آورد و تا آخرين لحظات بر ايمان خود پاى فشرد و لحظه‌‏اى شك و ترديد به دل راه نداد.

مديرکل تبليغات اسلامي بوشهر بصيرت، ايمان، سخاوت و انفاق، بردباري و حامي رسالت و محب امامت را از ويژگي‌هاي ايشان برشمرد و گفت: خديجه کبري (س) از انديشه بلند و تفکري ژرف برخوردار بود و عقل عملي او در اوج قرار داشت و اين امر را مي‏‌توان از انتخاب پيامبر اکرم به عنوان شوهر آينده و شايسته خود از بين آن همه خواستگاران پول‌دار و تاجر فهميد که بيانگر اين نکته است که انتخابش از سر شناخت و معرفت بود.

وي ادامه داد: خديجه (س) با وجود برخورداري از نعمت‌ها بعد از ازدواج و ايمان به پيامبر اکرم صلي‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله خود را براي تحمل همه سختي ها آماده کرد، تحمل فشارهاي مختلف مشرکان مکه، سرزنش هاي بستگان، محاصره اقتصادي در شعب ابي‏طالب و... مخصوصا محاصره اقتصادي سخت او را اذيت و آزار داد و با کهولت سن (63 ـ 65 سالگي) تحمل و بردباري نهايي را به عرصه نمايش گذاشت.

خديجه طاهره (س) هم حامي رسالت و هم محب امامت بود

حجت الاسلام موسوي نيا با بيان اين که او هم حامي رسالت و هم محب امامت بود، تصريح کرد: آسيه، مريم، خديجه و فاطمه عليهاالسلام چهار زني هستند که در اين دنيا به حد کمال حامي رسالت و محب امامت رسيده‏ اند و به عنوان زنان نمونه و شايسته هستي شناخته شدند که حمايت و اطاعت از رهبري و پيشوايان زمان خود از مهم‏ترين اشتراکات اين چهار زن بوده است.

مديرکل تبليغات اسلامي بوشهر تاکيد کرد: حضرت خديجه عليهاالسلام از حاميان راستين رسالت بود، او جان و مال خويش را تقديم رسالت نمود؛ بنابر اين او را مي توان به عنوان نمونه کامل از يک انسان رسالت مدار و امامت محور عنوان کرد.

کد خبر 2098539

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha