به گزارش خبرنگار مهر، سردار محسن حسن خانی صبح چهارشنبه در جمع نیروهای نظامی و انتظامی استان به حضور فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در کردستان اشاره کرد و اظهار داشت: حضور سردار اسماعیل احمدی مقدم نشان از برقراری امنیت و احساس آرامش کامل در منطقه دارد.
وی افزود: حضور مسئولان در این استان می تواند مایه دلگرمی برای مردم باشد و تا حدود زیادی میزان امنیت و آرامش در جامعه را افزایش دهد.
فرمانده انتظامی کردستان به اقدامات صورت گرفته در راستای برقراری نظم و امنیت در جامعه طی چند سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: اقدام در راستای رشد فرهنگ ترافیکی از مهمترین برنامه های نیروی انتظامی کردستان بوده است.
حسن خانی ارتقای رتبه کردستان در بحث امنیت را از رتبه 23 به 9 کشور حاصل تلاش های شبانه روزی خادمان نیروی انتظامی استان کردستان عنوان کرد و یادآور شد: توجه ویژه به حقوق شهروندی مجرمان از دیگر فعالیت های این سازمان است.
وی بیان کرد: کاهش چشمگیر جرائم خشن، کاهش 183 نفری در تصادفات فوتی طی دو سال گذشته و تداوم مبارزه با قاچاق مواد مخدر و کالا و ارز از دیگر برنامه های نیروی انتظامی کردستان بوده است.
فرمانده انتظامی کردستان گفت: میزان انتقادات و شکایات از نیروی انتظامی نیز در سال گذشته نسبت به سال 90 به ترتیب 14 و 18 درصد کاهش یافته است که این نشان از مردم داری نیروی خادم نیروی انتظامی است.
حسن خانی در پایان از افزایش 41 درصدی میزان رضایتمندی مردم از عملکرد نیروی انتظامی استان کردستان خبرداد و اظهار داشت: تمام این موفقیت ها در سایه همدلی و همکاری مردم و نیروهای خدوم انتظامی به دست آمده است.
نظر شما