به گزارش خبرنگار مهر، پرویز عباسی پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید از پروژه آبرسانی روستای بیله درق تصریح کرد: به دلیل کمبود اعتبارات بسیاری از طرحهای آبرسانی به صورت نیمه تمام بوده و در برخی ادامه آن متوقف شده است.
وی با بیان اینکه انتخاب روستاها برای آبرسانی بر اساس تعداد جمعیت و نیاز منطقه است، اضافه کرد: در صورتی که کمکهای اعتباری از سوی شهرستانها تامین شود می توان بسیاری از پروژه های نیمه تمام آبرسانی را تکمیل کرد.
وی اضافه کرد: همزمان با هفته دولت آبرسانی به 28 روستا پیش بینی شده که از پیشرفت فیزیکی مطلوبی برخوردار است.
به گفته عباسی روستاهای بیله درق، صومعه و سلطان آباد در اردبیل و شهید کسایی در سرعین از جمله پروژه های نیمه تمام آبرسانی است.
وی افزود: علاوه بر این آبرسانی به روستای برزند گرمی، تازه کند خلخال، میکائیل آباد کوثر و صلوات مشگین شهر در دست اجرا است.
نظر شما