۲۷ تیر ۱۳۹۲، ۱۱:۵۷

جلالی با مهر مطرح کرد:

ضرورت خروج بودجه نويسي کشور از حالت سنتي/ تکثر نهادهای فرهنگی از مشکلات عمده کشور است

ضرورت خروج بودجه نويسي کشور از حالت سنتي/ تکثر نهادهای فرهنگی از مشکلات عمده کشور است

شاهرود – خبرگزاری مهر: رئيس مرکز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه بودجه نويسي ما سنتي بوده و داراي عيوب بسيار زيادي است اظهار داشت: این مرکز در حال انجام بودجه نويسي به روش نوين است.

کاظم جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بيان اينکه بودجه نويسي ما سنتي بوده و چند دهه به همين شکل ساکن و راکد مانده و داراي عيوب بسيار زيادي است اظهار داشت: کاري که در حال حاضر در مرکز پژوهش ها در حال انجام است، بودجه نويسي به روش نوين است.

وي با اشاره به اینکه ما اين آمادگي را داريم که با دولت آينده در بحث بودجه نويسي دقيق تر، کارآمدتر و به روزتر بتوانيم به يک تفاهم برسيم، اظهار داشت: در بودجه نويسي نوين با تجربه گرفتن از ديگر کشورها بايد هم بحث آمايش سرزميني به معني اينکه هر نقطه چه مولفه و ظرفيت هاي ذاتي رشد دارد و هم عملياتي کردن بودجه رعايت شود.

ضرورت تشکيل کميته مشترک بین دولت و مجلس براي ساماندهي امر بودجه نويسي

رئيس مرکز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي افزود: من فکر ميکنم در بودجه نويسي ايردهای بسيار زيادي بوده و اختلافاتي که بين دولت ها و مجلس در طول ساليان متولي وجود داشته بخشي در رابطه با همين موضوع است.

جلالي ضمن تاکید بر ضرورت تشکيل کميته مشترک بین دولت و مجلس براي ساماندهي امر بودجه نويسي خاطرنشان کرد: اگر دولت يازدهم آمادگي داشته باشد ما حاضريم مطالعات خود را در اختيار آنها قرار داده و امر بودجه نويسي و چگونگي تصوير بودجه در داخل مجلس به طوريکه لايحه بودجه را به هم نريزد را در این کميته سامان دهيم.

تکثر نهادهای فرهنگی از مشکلات عمده کشور است

رئيس مرکز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه در حوزه فرهنگ بيشترين بودجه صرف تصدی گري مي شود افزود:  دليل آن تشکيل نهادهاي فرهنگي متعدد در کنار يکديگر است.

جلالي اظهار داشت: بودجه اعتبارات فرهنگي کلان است ولي وقتي به دست نهادهاي فرهنگي مي رسد چون عمده آن صرف تصدي گري مي شود متاسفانه از درون عملکرد مثبت فرهنگي در نمي آید.

وي با بيان اينکه يکي از مشکلات عمده فرهنگي کشور ما تکثر نهادهاي فرهنگي است تصريح کرد: تکثر به شرطي خوب است که به شکل نهادهاي مردمي بوده و در داخل يک سيستم تکثر خيلي معنا پيدا نمي کند و گاهي نيز  اقدامات يکديگر را خثي مي کنند.

حجم مطالبات مردم از رئيس جمهور منتخب بالا است

نماينده مردم شهرستان هاي شاهرود و ميامي در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به انتخاب حجت الاسلام دکتر حسن روحاني به عنوان رئيس جمهور منتخب ایران اسلامی افزود: استان سمنان به خود افتخار می کند که دو رئيس جمهور پشت سر هم از اين استان هستند.

جلالي افزود: روحاني يک شخصيت سابقه دار و انقلابي است و کتاب خاطرات ايشان که مرکز اسناد انقلاب اسلامي چاپ کرده،  نشان دهنده ميزان حضور و با غلظت ايشان در سنگرهاي مختلف است.

وي تصريح کرد: حضور روحاني در صحنه هاي مختلف از جمله پنج دوره حضور پي در پی در مجلس شوراي اسلامي، نائب رئيس مجلس، رئيس کمسيون سياست خارجي، حضور در عرصه دفاع مقدس، عرصه سياست خارجي، حضور در دبيرخانه شوراي امنيت ملي و اداره يک مرکز پژوهشي و مطالعاتي امتيازاتي است که از وي شخصيتي پخته و با تجربه ساخته است.

مهمترین انتظار مردم از دولت یازدهم حاکم شدن عقلانيت، تدبير و اعتدال در کشور است

عضو کمیته اجرایی و شورای بین المجـالس اسـلامـی اظهار داشت: روحاني در دوران حساسي که به گفته مقام معظم رهبري، کشور در يک پيچ تاريخي است رئيس جمهور شده و حجم مطالبات مردم نيز از وي بالا است.

جلالي افزود: انتظار مردم اين است که با حضور ايشان يک عقلانيت، تدبير و اعتدال در کشور حاکم و در نتيجه اين سياست ها بخش هايي از مشکلات بخصوص در عرصه اقتصاد، معيشت و اشتغال حل شود.

وي تصريح کرد: لذا من فکر مي کنم دولت ايشان با مطالبات متراکم شده مردم مواجه است و حتما اگر در سايه تدبير و منطق، پرتلاش، معتقد به ارزش ها و اصول باشد موفق خواهد شد و همه بايد به ايشان جهت موفقيت و حل مشکلات مردم کمک کنیم.

مشکل اصلي انقلاب مصر نبود رهبري است

عضـو کمیسیـون امنیت ملـی و سیــاست خــارجـی مجلس شورای اسلامی با بيان اينکه نبود رهبري مشکل اصلي انقلاب مصر است افزود: يک انقلابي در مصر رخ داده، "حسني مبارک" کنار گذاشته شده، و مردم در انتخابات رئيس جمهور را انتخاب کردند ولي رئيس جمهور منتخب بايد کارهايي را انجام مي داد که موفق نشد و در اينجا اهميت بحث عنصر رهبري مشخص مي شود و مي فهيم که عنصر رهبري در داخل ايران چقدر مهم است.

وي اضافه کرد: مسئله دوم به خاطر اين بود که آقای مرسي قدرت را با قوت بدست نگرفت و شاکله تصميم سازي و اجرايي همان شاکله زمان حسني مبارک بود و وي نتوانست تغييرات اساسي انجام  دهد.

جلالي با بيان اينکه در انقلاب ايران امام خمینی(ره) به سرعت تغييرات را در کشور ايجاد کرد اظهار داشت: مرسي داراي تجربه سياسي در اين سطح نبود و اقدامات وي به سمت و سويي رفت که منجر به رضايتمندي دشمنان و از دست دادن دوستان خود شد و مجموعه اين مسائل باعث شد که چنين وضعيتي در مصر بوجود بيايد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: از يک سو سابقه تمدن مصر و محب اهل بيت بودن اين کشور، مردم را به سمت يکپارچکي و حل مشکلات هدايت مي کند و از طرفي آمار بالاي فقر و نابساماني ناشي از توقف اين کشور در دو سال گذشته مي طلبد که با سرعت براي مشکلات راه حل پيدا و خود را از وضعيت فعلي نجات دهند.

کد خبر 2099528

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha