پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ مرداد ۱۳۸۴، ۱۲:۱۰

رئيس انجمن حقوق بشر تركيه تصريح كرد :

ممنوعيت حجاب نقض آزادي ديني است

ممنوعيت حجاب براي زنان در دانشگاهاي تركيه كه از سوي دادگاه اروپايي حقوق بشر مورد حمايت قرار گرفته است موضوع بحث انگيزي است كه اين روزها در تركيه جريان دارد.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، موضوع حجاب هر از چندگاهي تنش هايي را در رابطه ميان حزب عدالت و توسعه ، دولت و برخي از موسسات دولتي تركيه به وجود آورده است.

بسياري از افرادي كه خواستار آزادي زنان در داشتن حجاب هستند استدلال مي كنند كه اين ممنوعيت نقض حقوق زنان در راستاي آموزش و همچنين آزادي ديني است. بسياري از افراد ديگر ادعا مي كنند از آنجا كه حجاب ممكن است به عنوان يك نماد سياسي به كار رود، نبايد به زنان دانشجو اجازه داد حجاب داشته باشند و روسري برسر كنند.

نشريه تركيش ديلي نيوز گزارش داد، "يوسف التاس"، رئيس انجمن حقوق بشر تركيه  كه سازمان چپ گرايي در نظر گرفته مي شود اظهار داشت كه ممنوعيت حجاب داشتن زنان در دانشگاه هاي علاوه بر اين كه نقض آزادي بيان و آزادي دين به شمار مي رود، تبعيضي عليه زناني محسوب شده كه حجاب و پوشش را به مثابه ابزاري براي تحقق اعتقادات ديني خود در نظر مي گيرند.

وي افزود، انجمن حقوق بشر تركيه، به عنوان يك سازمان بشردوستانه بر اين باور است كه نمي توان زنان را  از داشتن حجاب منع كرد .

کد خبر 210000

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha