پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ تیر ۱۳۹۲، ۹:۲۶

با حضور وزیر فرهنگ/

هشتمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد افتتاح شد/ توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه

هشتمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد افتتاح شد/ توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه

مشهد - خبرگزاری مهر: هشتمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مشهد افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، هشتمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد، جمعه شب با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مشهد افتتاح شد.

برپایه این خبر، این نمایشگاه در 30 بخش با موضوعات گوناگون نظیر نشر مکتوب، ارائه قرآن و نسخ خطی، مراسم و محافل قرآنی، تفسیر قرآن، کودک و نوجوان، آموزش، موسسات قرآنی، سازمان‌ها و نهادهای دولتی و مردمی، کانون‌های فرهنگی مساجد، حوزوی و دانشگاهی فعالیت می کند.

توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه، شناسایی و معرفی فعالان قرآنی و ارتقاء فضایل اخلاقی در جامعه از اهداف برپایی هشتمین نمایشگاه بین المللی قرآن در مشهد است.

گفتنی است، این نمایشگاه تا هفدهم ماه مبارک رمضان در محل دائمی نمایشگاه‌ بین‌المللی مشهد به مدت 9 روز دایر است.

کد خبر 2100214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha