پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ تیر ۱۳۹۲، ۱۲:۴۵

کریمی اعلام کرد:

تولید 88 هزار تن گندم و جو در هشترود

تولید 88 هزار تن گندم و جو در هشترود

تبریز – خبرگزاری مهر : مدیر جهادکشاورزی شهرستان هشترود گفت: پیش بینی می شود تا پایان فصل زراعی جاری بیش از 88 هزار تن گندم و جو از اراضی کشاورزی این شهرستان برداشت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعيل كريمي اصل صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: از هر هکتار از اراضی گندم دیم این شهرستان بالای چهار تن محصول برداشت می شود که با تدابیر مناسب صورت گرفته تولید گندم وجو نسبت به سال زراعی گذشته در حدود دو برابر شده است.

وی ادامه داد : هم اکنون سطح زیر کشت گندم دیم در این شهرستان در حدود 59 هزار هکتار و سطح کشت گندم آبی نیز هزار و 600 هکتار است که 98 درصد از عملیات کشت در این منطقه به صورت مکانیزه انجام می شود.

کریمی اصل افزود : البته از این مقدار 15 هزار هکتار در اثر سرمازدگی دچار خسارت شده اند و در 44 هزار هکتار بقیه نیز به طور میانگین 1.6 تن در هر هکتار محصول گندم برداشت می شود که در صورت فراهم شدن زمینه های مناسب تولید گندم و جو در این شهرستان به 88 هزار تن می رسد.

وی همچنین در خصوص سطح کشت جو در این شهرستان نیز گفت : سطح زیرکشت جو دیم پائیزه در این شهرستان دو هزار و 200 هکتار، جو بهاره دیم 150 هکتار و جو پائیزه وبهاره آبی 300 هکتار است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان هشترود ادامه داد : پیش بینی می شود در مجموع پنج هزار تن محصول جو در این شهرستان تولید شود.

کد خبر 2100539

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha