به گزارش خبرنگار مهر، رعنا سورمه صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل اداره بهزیستی استان سمنان، ضمن بیان اینکه از آنجا که کودکان عامل حفظ بقای جامعه هستند و میزان رشد و بقای هر جامعه بستگی به رسیدگی و تقویت و تربیت صحیح کودکان است، اظهار داشت: حفظ حقوق و فراهم آوردن زمینه رشد همه جانبه این گروه از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی همچنین اضافه کرد: کودکان می توانند در صورت ایجاد شرایط مناسب، مراحل کودکی خود را به سلامت طی کرده و در زمینه های مختلف اجتماعی، تحصیلی و حرفه ای برای زندگی آینده آمادگی کامل را کسب کنند.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان سمنان تصریح کرد: سازمان بهزیستی به عنوان یک نهاد رسمی در راستای تحقق وظایف قانونی خود در خصوص حمایت از کودکان نسبت به شناسایی، پذیرش و ساماندهی کودکان خیابانی (افراد زیر ۱۸سال) طبق دستور العمل های ابلاغی اقدام می کند.
سورمه افزود: در راستای ساماندهی مناسب و جلوگیری از آسیب های اجتماعی کودکان خیابانی و کار، این سازمان با همکاری فرمانداری، شهرداری و نیروی انتظامی، نسبت به این امر اقدام می کند تا با ارجاع تخصصی گروه های هدف به ارگان های ذیربط گامی جهت کاهش آسیب های اجتماعی این قشر برداشته شود.
ایجاد گروههاي هميار بهترين راهكار استقلال زنان سرپرست خانوار است
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان سمنان با اشاره به وجود ۲۰ گروه هميار در استان سمنان، گفت: ايجاد این گروهها بهترين راه استقلال اقتصادي زنان و دختران سرپرست خانوار تحت پوشش بهزيستي است.
سورمه افزود: تاكنون ۱۰ گروه هميار استان سمنان با ايجاد يك روند اقتصادي، از چرخه حمايتي بهزيستي خارج شدهاند.
وی با بیان اینکه گروههاي هميار از خلاقيت هاي بهزيستي در كشور است خاطرنشان كرد: در این گروه ها پنج تا هشت زن سرپرست خانوار، با حمايت مستقيم بهزيستي، با اجراي طرحهاي اقتصادي مانند بستهبندي، خدمات كامپيوتري، تهيه و فروش خوراكيها مانند ترشيجات، تاسيس مهدكودك و ... از نظر اقتصادي به استقلال ميرسند.
سورمه با بيان اينكه سه گروه هميار جديد در هفته بهزيستي امسال ايجاد ميشود، اظهار داشت: تشكيل هفت گروه هميار تا پايان سال ۹۲ برنامهريزي شده است.
بیش از 1000 زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی استان سمنان
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان سمنان خاطرنشان كرد: ۶۵۰ زن و دختر سرپرست خانوار در شهرها و ۴۴۰ زن و دختر سرپرست خانوار در روستاها از سوي بهزيستي تحت پوشش بيمه هستند.
سورمه از پرداخت شهريه دانشجويي توسط اداره كل بهزيستي استان سمنان به ۱۷۹ نفر خبر داد و افزود: دو مركز آسيب هاي اجتماعي در استان سمنان فعاليت دارند.
وی گفت: مركز نگهداري و ساماندهي كودكان كار و خياباني و مركز مداخله در بحران براي نگهداري و ساماندهي زنان و دختران در معرض آسيب فعاليت ميكنند.
سورمه به جمعآوري دورهاي كودكان و افراد متكدي در جامعه با همكاري نيروي انتظامي و فرمانداري ها اشاره و تصريح كرد: اين افراد اگر جامعه هدف بهزيستي باشند مورد حمايت قرار ميگيرند و كودكان نيز در صورت نداشتن خانواده به مراكز نگهداري منتقل ميشوند.
فعالیت شش مركز غير دولتي و يك مركز دولتي شبه خانواده در استان سمنان
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان سمنان از فعاليت شش مركز غيردولتي و يك مركز دولتي شبه خانواده در این استان خبر داد و اضافه كرد: سه مركز در شاهرود، دو مركز در دامغان و يك مركز غيردولتي در سمنان فعال است.
سورمه گفت: بهزيستي به متقاضيان فرزندخواندگي، با شرايط ويژه، پاسخگوست كه در هفته بهزيستي تاكنون شش فرزند به خانوادههاي متقاضي سپرده شده و ۱۲۰ كودك نيز در مراكز ويژه نگهداري ميشوند.
وي با بيان اينكه ۱۲۴ مهدكودك در استان سمنان تحت پوشش بهزيستي فعاليت دارند، ادامه داد: ۱۸ مهد كودك جديد در هفته بهزيستي افتتاح ميشوند.
نظر شما