پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ تیر ۱۳۹۲، ۱۰:۱۷

دالبند در گفتگو با مهر مطرح کرد:

دانشکده دندانپزشکی همدان دنبال روزمرگی نیست/ پرونده های کاغذی الکترونیکی می شوند

دانشکده دندانپزشکی همدان دنبال روزمرگی نیست/ پرونده های کاغذی الکترونیکی می شوند

همدان – خبرگزاری مهر: رئيس دانشكده دندانپزشكي همدان با بیان اینکه این دانشكده‌ برنامه‌محور است و دنبال روزمرگي نيست، گفت: برنامه جمع‌آوري پرونده‌هاي كاغذي به آموزش و شبکه قوي‌تري نياز دارد و با فراهم شدن زيرساخت‌ها و رفع موانع اين برنامه عملياتي مي‌شود.

محسن دالبند در گفتگو با مهر الكترونيك كردن پرونده بيماران را يكي از برنامه‌هاي مهم براي كار‌هاي آموزشی، تحقيقاتي، حقوقي و پژوهشي خواند و گفت: با اجرای این برنامه به صورت گسترده، پرونده‌هاي كاغذي از دانشكده جمع‌آوري ‌شود.

وی گفت: با این کار با كاهش هزينه‌ها منافع زيادي همچون جلوگيري از مفقود شدن پرونده‌ها و بهبود وضعيت بايگاني، پیگیری بیماران، داشتن آمار صحیح، امور تحقیقات براي دانشكده حاصل می شود.

این دانشکده هم‌اكنون نيز براي رشته Ph.D مواد دندانی برنامه‌ريزي كرده است

رئيس دانشكده دندانپزشكي دانشگاه در ادامه با بیان اینکه اين دانشكده از سال 85 براي گرفتن دستيار اقدام كرد و تا سال 89 تمام دوره‌ها و هر 10 تخصص بالینی یا كلينيكي دندانپزشكي را تكميل كرد، گفت: این دانشکده هم‌اكنون نيز براي رشته Ph.D مواد دندانی برنامه‌ريزي كرده است.

دالبند با بيان اينكه در سال 90 دوره فلوشيپ در دانشكده راه‌اندازي شد، گفت: اين دانشكده حدود شش هزار متر وسعت دارد و از نظر امكانات و تجهیزات در وضعیت مطلوبی است.

وي دانشكده دندانپزشكي را از كامل‌ترين دانشكده‌هاي كشور خواند و گفت: از نظر تعداد دانشجو اين دانشكده حدود 350 دانشجوي عمومي و 120 دانشجوي دوره تخصصي و هشت نفر دانشجوي فلوشيب دارد.

برخي از امكانات دانشكده پزشکی همدان در سطح كشور كم‌نظير است

دالبند با اشاره به اینکه برخي از امكانات دانشكده پزشکی همدان در سطح كشور كم‌نظير است و از نظر هيئت علمي نيز حدود 70 نفر هيئت علمي دارد كه در سطح كشوري مطرح هستند، گفت: این دانشكده از نظر قدمت نيز به گونه‌اي است كه تعدادي از هيئت علمي‌هاي آن به زودي بازنشسته مي‌شوند.

وي دانشكده دندانپزشكي را از نظر موقعيت جغرافيايي نیز استثنايي دانست و گفت: اين دانشكده از نظر درماني، علمي و بازآموزی‌های فارغ‌التحصیلان و خدمات مشاوره‌اي به گونه‌اي است كه در غرب كشور رفرانس است و همدان رفرانس بسياري از دانشكده‌هاي جدیدالتأسیس كه در شرف تأسيس يا شكل‌گيري هستند، است.

فارغ‌التحصیلان اين دانشكده بارها مقام اول بورد تخصصی را خود به خود اختصاص داده‌اند

رئيس دانشكده دندانپزشكي دانشگاه با اشاره به قرارگيري دانشگاه همدان در بین دانشگاه‌هاي برتر گفت: فارغ‌التحصیلان اين دانشكده بارها مقام اول بورد تخصصی را خود به خود اختصاص داده‌اند كه از آن جمله مي‌توان به نفر اول جراحي، نفر اول پريو براي دو سال پی در پی، نفر اول راديولوژي و همچنین چندین رتبه دومی و سومی اشاره كرد.

وي اظهار داشت: شرکت‌کنندگان دوره اول و دوم بورد تخصصی با 100 درصد قبولي موجب شگفتی همگان شدند و شک و تردیدهایی که در ابتدای اعطای این دوره‌ها به همدان وجود داشت تبدیل به امید و اعتماد بالای مسئولان وزارت متبوع و در ادامه موجب اعطای امتیازات بیشتری به این دانشگاه شد.

دالبند با اشاره به بهره‌گيري دانشكده دندانپزشكي از مركز تحقيقات دندانپزشکی گفت: اين مركز مجهز به انواع ليزر و امكانات تحقيقاتي و البته محققانی برجسته و مطرح در سطح کشور است که پس از بررسي مقدماتي معاونت پژوهش، تحقيقات و فناوري وزارت متبوع اخیرا به تصويب نهايي رسید.

دانشكده دندانپزشكي همدان سال گذشته جزو پایلوت ارزيابي بیرونی بود

رئيس دانشكده دندانپزشكي دانشگاه يادآور شد: دانشكده دندانپزشكي همدان سال گذشته جزو پایلوت ارزيابي بیرونی بود و با نظر بازرسان و کارشناسان از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است که بعضی از اقدامات انجام شده در این دانشکده به عنوان پیشرو در امر مربوطه ارزیابی و جهت اجرا در سایر دانشکده‌ها  الگوبرداري شد و دانشگاه همدان مورد تشويق قرار گرفت.

کد خبر 2101004

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha