پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۳۵

تیم ملی بسکتبال وارد آمل شدند

تیم ملی بسکتبال وارد آمل شدند

آمل - خبرگزاری مهر: تیم ملی بسکتبال بزرگسالان ایران برای برپایی اردوی آماده سازی عصر یکشنبه وارد آمل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی بسکتبال بزرگسالان ایران پیش از حضور در مسابقات قهرمانی جام ملتهای آسیا و انتخابی جهان برای برپایی آخرین مرحله اردوی آماده سازی خود بعدازظهر یکشنبه وارد شهرستان آمل شد.
 
این مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بسکتبال با حضور 12 بازیکنی که از سوی "مهمد بچیروویچ " و برای اعزام به فیلیپین، محل برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی جهان انتخاب شده‌اند، برگزار خواهد شد. شهرستان آمل بنا به گفته دبیر هیئت بسکتبال مازندران آخرین مرحله اردوی آماده سازی پیش از شرکت در رقابت‌ها جام ملتهای آسیا است.
 
محمد صمد نیکخواه بهرامی، آرن داوودی، حامد حدادی، سامان ویسی، مهدی کامرانی، حامد سهراب‌نژاد، حامد آفاق، اصغر کاردوست، جواد داوری، روزبه ارغوان، اوشین ساهاکیان و محمد جمشیدی دوازه بازیکنی هستند که در اردوی تیم ملی در آمل حضور دارند.
 
این بازیکنان که هفته گذشته با تیم ملی بسکتبال قهرمان جام سی و پنجم ویلیام جونز در چین تایپه شدند پس از بازگشت از این کشور و سه روز استراحت، تمرین کوتاهی نیز در تهران داشتند.
 
دبیر هیئت بسکتبال مازندران گفت: مشابهت شرایط آب و هوایی آمل با محل برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا در فیلیپین دلیل انتخاب این شهر برای پیگیری تمرینات است.
 
علی محمد رجایی افزود: اعضای تیم ملی تا روز پنجشنبه هفته جاری در دو نوبت صیح و عصر در سالن ورزشی پیامبر اعظم و سالن بدنسازی باشگاه کاله آمل تمرین خواهند کرد.
 
تیم ملی بسکتبال که از ششم خردادماه تمرینات آماده ‌سازی خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا آغاز کرده است، ششم مردادماه به قصد شرکت در این رقابت‌ها تهران را به مقصد مانیل فیلیپین ترک می‌کند.

بیست و هفتمین دوره مسابقات بسکتبال قهرمانی مردان آسیا دهم تا نوزدهم مردادماه در مانیل فیلیپین برگزار می‌ شود. سه تیم برتر این رقابت‌ها سهمیه پیکارهای جهانی را کسب می‌کنند.

کد خبر 2101620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha