پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ مرداد ۱۳۹۲، ۹:۱۰

روادید صادر شد؛

تیم ملی ووشو هشتم مردادماه راهی کلمبیا می‌شود

تیم ملی ووشو هشتم مردادماه راهی کلمبیا می‌شود

سفارت آلمان در تهران برای تیم ملی ووشو ایران روادید ترانزیت صادر کرد تا این تیم امکان حضور در بازی‌های "گیمز" را پیدا کند.

به گزارش خبرنگار مهر، نگرانی مسئولان فدراسیون برای حضور در بازی‌های جهانی "گیمز" کلمبیا با صدور روادید تزانزیت از سوی آلمان رفع شد. با پیگیری‌های صورت گرفته از مسئولان فدراسیون ووشو، سفارت آلمان ویزای ترانزیت کاروان 5 نفره تیم ملی ووشو را صادر کرد تا سفر این تیم به بازی‌های جهانی "گیمز" کلمبیا قطعی شود.

بعد از اعلام سفارت آلمان مبنی بر عدم صدور ویزای ترانزیت برای تیم ملی ووشو، مسئولان فدراسیون با رایزنی و تلاش‌های کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان بالاخره موفق به اخذ روادید شدند و بدین ترتیب تیم ملی ووشوی ایران متشکل از محسن محمدسیفی، جواد آقایی، حمیدرضا قلی‌پور و فرشاد عربی با هدایت حسین اوجاقی روز 8 مرداد از طریق شهر فرانکفورت آلمان عازم کلمبیا خواهد شد.

این رقابتها از تاریخ 9 تا 15 مرداد در شهر کالی برگزار می‌شود.
 
کد خبر 2102361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha