۱ مرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۰۲

طالبي:

جایگاه قرآن و نماز در استان کردستان ارتقاء يابد

جایگاه قرآن و نماز در استان کردستان ارتقاء يابد

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون ارتباطات دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه شهر سنندج شهر مناره ها نامیده شده است، گفت: استان کردستان به عنوان یک استان قرآنی شناخته شده و بايد جایگاه نماز و قرآن در این استان ارتقاء يابد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد طالبی شامگاه دوشنبه در نشست با روحانیان و ائمه جماعات ادارات استان کردستان در سنندج، اظهار داشت: استان کردستان با دارا بودن بیشترین تعداد مساجد نسبت به جمعیت دارای رتبه برتر جهانی بوده و این جایگاه والا نشان از ارادت و ایمان راسخ مردمان این خطه از میهن اسلامی است و نباید این پیشینه دینی و فرهنگی مورد غفلت قرار گیرد.

وی از بی توجهی ادارات در خصوص اقامه نماز و حضور گسترده کارکنان در این فریضه الهی انتقاد کرد و افزود: سهل انگاری و بی توجهی مسئولان فرهنگی و قرآنی استان به جلسات و برنامه های قرآنی در استان نگران کننده و مایه تاسف است.

معاون ارتباطات دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان با انتقاد از عدم حضور مدیران دستگاه های فرهنگی استان که جزء متولیان برنامه های قرآنی هستند، ادامه داد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی و در میان آحاد جامعه برنامه های قرآنی جایگاه ویژه ای دارد و این جایگاه از سوی تعدادی از دستگاه های فرهنگی و دینی سطح استان تعریف نشده است.

طالبی فلسفه وجودی تشکیل کمیته ساماندهی فعالیت های قرآنی را به عنوان یکی از پنج کمیته تخصصی زیر مجموعه شورای فرهنگ عمومی استان را پرهیز از برنامه های تکراری و تلاس برای جهت بخشیدن به برنامه های قرآنی با نگاه توسعه ای عنوان کرد.

وی راه اندازی نهضت قرآن آموزی در سطح استان فرهنگی کردستان را یکی از برنامه های مورد تائید نماینده ولی فقیه در کردستان عنوان کرد و یادآور شد: تحقق این مهم در گرو مشارکت و همکاری بیشتر فعالان قرآنی و متولیان این موضوع ارزشمند است.

معاون ارتباطات دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان اعلام گزارش ها و عملکردهای ساختگی از سوی دستگاه های فرهنگی را با واقعیت های موجود بسیار متفاوت دانست و بیان کرد: متاسفانه خروجی برنامه های فرهنگی استان در حوزه قرآنی بسیار جالب نیست و کارها ضعیف است.

طالبی پذیرفتن واقعیت ها و ضعف های دستگاه های فرهنگی و دینی استان کردستان را امری مهم در رفع مشکلات و مسایل موجود اعلام کرد و گفت: به جای تعارفات بهتر است برای برطرف کردن مشکلات راهکارهای عملیاتی تدوین و اجرا کنیم.

وی قرآن را مایه سعادت، سربلندی و رمز موفقیت جامعه اسلامی دانست و افزود: تدوین و تقویت برنامه های جامع در حوزه قرآنی از سوی متولیان امر یک ضرورت است که باید با حساسیت بیشتری پیگیری شود.

معاون ارتباطات دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان هزینه کردن و وقت گذاشتن برای تقویت و ساماندهی برنامه های معارف قرآنی را بهترین سرمایه گذاری برای تحقق برنامه های دینی و قرآنی دانست و بر آن تاکید کرد.

کد خبر 2102520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha