به گزارش خبرنگار مهر، حسن قهرمانی مطلق ظهر سه شنبه در ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر شهرستان همدان اظهار داشت: باید جلسات را به سمت کاربردی بودن سوق داد تا خروجی های لازم را داشته باشد.
فرماندار همدان اضافه کرد: در راس اعتقادات مردم ایران ماه محرم و در راس ماه محرم عاشورا قرار دارد و در زیارت عاشورا شهادت می دهیم که امام حسین(ع) در راه امر به معروف و نهی از منکر کشته شده و ما نیز باید در این راه تلاش کنیم و حداقل به تذکر لسانی بپردازیم.
وی با بیان اینکه باید به دنبال کارها و جلسات اثرگذار و عمیق باشیم، عنوان داشت: باید جلسات پر بار باشند و از آنها نتیجه کار را گرفت.
قهرمانی مطلق افزود: یک دوره تذکر لسانی توسط ارگان های مرتبط انجام شده و امروز نیز دومین دوره آن در پارک ها و پاساژهای همدان انجام می شود و دور سوم آن نیز 27 ماه رمضان اجرا خواهد شد.
فرماندار همدان با بیان اینکه محوریت جلسه امروز بحث اصناف همدان بود، بیان داشت: اصناف نیز نیاز به تلنگر دارند چراکه باید ارباب رجوع های خود را تکریم کنند تا در آنها عفاف و حجاب رعایت شود.
وی تاکید کرد: در بحث امر به معروف و نهی از منکر نباید پله پله عقب نشینی کنیم چراکه تهاجم فرهنگی در کشور زیاد است و دشمن درصدد است ما را کم کم از دین و فرهنگ خود دور کند و باید تذکر لسانی را همه مردم مد نظر داشته باشند.
قهرمانی مطلق در ادامه گفت: باید از تشکیل کلاس مکاسب و توضیح اثرات لقمه حلال در این کلاس ها یاد کنیم چراکه می تواند در خانواده و جامعه بسیار مناسب باشد.
فرماندار همدان در پایان سخنانش گفت: برای پیشبرد امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ارگان ها و نهادها نباید به صورت انفعالی کار کنند بلکه باید دست در دست هم و هر کدام در حیطه کاری خود پازل امر به معروف و نهی از منکر را کامل کنند و در مقابل ناتو فرهنگی ایستادگی کنند.
نظر شما