سيد كمال خرازي در ميهماني خداحافظي با خبرنگاران ، درگفتگو با خبرنگار "مهر" در پاسخ به اين سوال كه مهمترين چالشهاي پيش روي وزير امور خارجه بعدي را چه مي مي بينيد گفت : مساله هسته اي طبعا يكي از چالشهاي مهم سياست خارجي دولت آينده خواهد بود ولي با حقانيتي كه بر آن قائل هستيم و مبتني بر حقوق مسلم ماست ، مطمئن هستم از اين چالش پيروز بيرون خواهيم آمد .
وي فن آوري هسته اي را از افتخارات ملي كشور خواند و افزود : همه مردم ايران بر اين افتخار ملي ايستادگي دارند ، تا به حال مذاكرات با اين پشتوانه بسيار قوي بوده و توانسته است تا حد زيادي ديگران را مجاب كند .
خرازي از مسائل منطقه اي به عنوان چالش ديگر پيش روي وزير امور خارجه آينده نام بردو گفت : ما به عنوان بازيگر مهم منطقه اي بايد بتوانيم موقعيتمان را طوري تثبيت كنيم كه دنيا و مخصوصا قدرتها موقعيتمان را بپذيرند .
وي افزود : گامهاي مهمي در اين زمينه برداشته ايم و امروز موقعيت ايران نسبت به گذشته ها بسيارمستحكم تر شده است و علي رغم تبليغات منفي ، عظمت و اقتدار ايران را نمي توانند انكار كنند .
وزير امور خارجه با اشاره به چالش هاي منطقه اي براي دولت بعدي تصريح كرد : اين چالش ها نيز با استقامت و ايستادگي و منطق و از طريق مذاكره و گفتگو قابل حل خواهد بود .
وي در پاسخ به اين سوال خبرنگار " مهر " كه به وزارت خارجه دولت خاتمي چه نمره اي مي دهيد گفت : شما بايد به ما نمره بدهيد ، نظر سنجي هاي كه از مردم طي سالهاي گذشته انجام شده است نشان مي دهد سياست خارجي بالاترين نمره را آورده است .
خرازي در اين باره افزود: طبق اين نظر سنجي ها در فواصل زماني و تحولات و موقعيت هاي مختلف بين 70 تا 80 درصد مردم از سياست خارجي ايران ابراز رضايت كرده اند و اين به نظر من درصدي قابل قبول و ملاك خوبي براي نمره دادن است .
وي در عين حال تاكيد كرد: البته كارمان ايده آل نبوده و مشكلات زيادي در مسير داشته ايم .
وزير امور خارجه دولت خاتمي در پايان با ابراز اميدواري نسبت به اينكه تجارب هشت سال گشته براي دولت آينده مفيد واقع شود افزود: اميدوارم وزارت خارجه بعدي بتواند موقعيت سياست خارجي ايران را ارتقا بخشد و نمره اي بالاتر از ما بگيرد .
نظر شما