پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ مرداد ۱۳۹۲، ۱۵:۵۸

سرهنگ قدمی خبر داد:

دستگيري کلاهبردار 50 ميليارد ريالي در قم

دستگيري کلاهبردار 50 ميليارد ريالي در قم

قم - خبرگزاری مهر: رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان قم گفت: با تلاش ماموران آگاهي فرماندهي انتظامي استان قم کلاهبردار حرفه اي 50 ميليارد ريالي در قم دستگير شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مهدي قدمي اظهار داشت: در پي کسب خبري مبني بر كلاهبرداري از اعضاي يکي از تعاوني‌هاي استان، بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران آگاهي استان قرار گرفت.

وي ادامه داد: در تحقيقات کارآگاهان مشخص شد، متهم 35 ساله با جعل اسناد و انجام مانور متقلبانه اقدام به فروش قطعه زمين به متراژ 14 هزار و 500 متر مربع به اعضاي تعاوني کرده است.

رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان قم با بيان اينکه نامبرده 13 دستگاه آپارتمان را نيز به فروش رسانده بود گفت: وي از 300 نفر کلاهبرداري کرده بود که با تحقيقات گسترده و اقدامات پليسي با شناسايي مخفيگاه متهم، ضمن کسب دستور از مقام قضايي استان در نهايت وي دستگير و به دست قانون سپرده شد.

قدرداني اهالي محل از عملکرد رئيس کلانتري 21 قم

جمعي از مردم قدرشناس استان قم با حضور در دفتر نظارت همگاني 197، در حضور سردار مجتبايي فرمانده انتظامي استان، از عملکرد سروان علي اسدي رئيس کلانتري 21 يزدانشهر تقدير کردند.

جمعي از مردم با مراجعه به کلانتري 21 يزدانشهر با در دست داشتن حکم جلب يک نفر کلاهبردار حرفه اي خواستار دستگيري وي شدند.

اين گزارش مي افزايد: متهم با شگردهاي خاص از شرکت تعاوني که مربوط به اقشار ضعيف بود پس از کلاهبرداري متواري شده بود به طوري که دستگيري نامبرده براي اعضاء غيرممکن تصور مي‌شد.

اين گزارش حاکيست: با وجود اينکه استان قم در شب نيمه شعبان شاهد ميليون ها زائر از سراسر کشور است اما اين مقام انتظامي با اين حجم کار پس از کسب اطلاع از حضور کلاهبردار در استان به همراه تعدادي از کارکنان کلانتري ضمن هماهنگي با مقام قضايي استان وي را در عملياتي ضربتي در مخفيگاه خود دستگير و تحويل قانون دادند.

گفتني است، عملکرد علي اسدي رئيس کلانتري 21 يزدانشهر و کارکنان از چشم مردم قدرشناس استان دور نماند و با حضور در سامانه 197، در حضور سردار مجتبايي فرمانده انتظامي استان از زحمات وي تقدير کردند.

کشف 10 کيلوگرم مرفين و 186 کيلوگرم ترياک در قم

فرمانده انتظامي شهرستان قم گفت: با تلاش ماموران يگان امداد اين فرماندهي حدود 10 کيلوگرم مرفين و 186 کيلوگرم ترياک کشف و ضبط شد.

سرهنگ محمد علی پاک بين در تشريح جزئيات این خبر، اظهار داشت: نيمه شب گذشته ماموران يگان امداد اين فرماندهي حين کنترل خودروهاي عبوري در عوارضي قم - کاشان به يک دستگاه خودروي پاجيرو مشکوک شدند.

وي افزود: در ادامه راننده خودرو بدون هيچ گونه توجهي به دستور ايست پليس متواري و وارد خيابان هاي اصلي استان شد.

سرهنگ پاک بين گفت: خودرو پاجيرو در نهايت با هشدارهاي مکرر پليس متوقف و در بازرسي از آن 10 بسته مرفين حدود 10 کيلو و 380 گرم و 32 بسته ترياک حدود 185 کيلو و 950 گرم کشف و راننده و سرنشين خودرو دستگير شدند.

گفتني است، متهمان به همراه پرونده تشکيل شده جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي استان شدند.
 

کد خبر 2102971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha