پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۲۲

حجت الاسلام جلیل زاده:

40 روحانی از قم به شهرستان قدس اعزام شدند

40 روحانی از قم به شهرستان قدس اعزام شدند

قدس- خبرگزاری مهر: رئیس اداره تبلیغات اسلامی قدس از اعزام 40 روحانی از قم برای حضور در مساجد این شهرستان خبر داد.

حجت الاسلام صدقعلی جلیل زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با تبریک فرا رسیدن نیمه ماه مبارک رمضان و میلاد با سعادت امام حسن (ع) اظهار داشت: در این زمینه مراسم مولودی خوانی و جشنهای بسیاری در مساجد و حسینیه های شهرستان برگزارمی شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر در 52 مسجد، 110 حسینیه و 20 هئیت محوری در شهرستان برنامه های مدون مذهبی از جمله نماز جماعت، محفل انس با قرآن، آموزش قرآن، پاسخ به سوالات شرعی و بیان احکام و سخنرانی با حضور روحانیون برگزار می شود.

این مسئول عنوان کرد: همچنین در ادارات دولتی هم روحانیون برای ادای نماز و همچنین بیان احکام حضور دارند.

جلیل زاده یادآور شد: تعدادی از روحانیون که در این ماه به مردم مشاوره ارائه می دهند، بومی شهرستان هستند و تعدادی نیز از حوزه علمیه قم اعزام شده اند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قدس اعلام کرد: مراسم پرفیض و برکت شبهای قدر که شامل قرائت قرآن، قرائت ادعیه جوشن کبیر و مجیر، قرآن به سرگیری است در تمام مساجد و حسینیه های شهرستان برگزار می شود.

کد خبر 2103240

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha