پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ مرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۱۶

کابلی:

166 روستای زنجان با مشکل کم آبی روبه رو هستند

 166 روستای زنجان با مشکل کم آبی روبه رو هستند

زنجان -خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان زنجان با اشاره به اینکه در 166 روستای استان مشکل کم آبی وجود دارد، گفت: در این راستا 57 روستای استان نیز با نبود آب مواجه هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا کابلی ظهر چهارشنبه در جلسه مدیریت بحران استان افزود: مردم روستایی در حال حاضر در تابستان با مشکل آب روبه رو هستند و آب مورد نیاز مردم به صورت جیره بندی بین مردم توزیع می شود.

وی اظهار داشت: در حال‌ حاضر میانگین قطعی آب در روستاهای استان 48 ساعت است که باید برنامه‌ریزی‌ها به‌گونه‌‌ای  برنامه ریزی شود که مردم با سختی کمبود آب مواجه نشوند.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان زنجان،  در مجموع 38 درصد جمعیت روستایی با یک نوبت قطع آب مواجه هستند.

کابلی تاکید کرد: در حال حاضر برای حل بحران آب نیاز به تانکر آبرسانی است .

وی با بیان اینکه باید با انشعابات غیرمجاز در روستاها برخورد قانونی شود افزود: در حال حاضر 99 پروژه نیمه‌تمام در استان وجود دارد که نیاز به 56 میلیارد تومان اعتبار است تا این پروژه ها به اتمام برسند.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان زنجان،به ضرورت بازسازی شبکه انتقال آب شرب روستایی اشاره کرد و گفت: برای سال جاری جهت اجرای برنامه‌ها به 7 میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبار نیاز است که با مساعدت لازم همه برنامه ها اجرایی خواهند شد.

کابلی تصریح کرد: این پروژه های نیمه تمام از سال 85 مانده است که با اجرای این پروژه ها بسیاری از مشکلات روستاییان حل خواهد شد.

وی افزود: اعتبارات برای توسعه و بازسازی تاسیسات فرسوده آب روستایی یک میلیارد تومان است که امسال تخصیص یافته است.

کد خبر 2103433

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha