به گزارش خبرنگار مهر "محمد باقر قالیباف" در مراسم بهره برداری از پروژه خورشید سرای جماران که در حسینیه جماران با حضور سید حسن خمینی، موسوی بجنوردی، معصومه ابتکار، حسن بیادی و جمعی از معاونان شهردار تهران برگزار شد ضمن تشکر از نوه امام راحل به منظور شرکت در این مراسم اظهار کرد: توقع امام راحل همواره این بوده است که در زندگی، خدامحور باشیم چرا که در این شرایط خدا ما را هدایت می کند و نیازی نیست به جایی دستمان را دراز کنیم.
وی با بیان اینکه همه می دانیم که امام راحل چقدر به مردم ارادت داشت و بارها در همین حسینیه از توجه شان به مردم و تصمیم گیری های مردم شنیده ایم تصریح کرد: ما نیز باید این درس را از امام(ره) بگیریم که چقدر برای مردم ارزش قائل بود.
شهردار تهران با اشاره به اینکه خدا انسان را کفایت می کند و اگر خدایی حرکت نکنیم خدا ما را واگذار می کند افزود: اگر امروز به جماران توجهی می شود که درخور شان این مکان هم نیست و بسیار مختصر است از این است که وقتی به یاد جماران میفتیم، تمام خوبی ها، ارزش ها، صداقت ها و اخلاص ها برایمان یادآوری می شود. وقتی جماران را می بینیم انقلاب اسلامی را می بینیم.
شهردار تهران در ادامه با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی در دوران سرد یخ زده دین، نور و گرمی بخش بود گفت: وقتی نام جماران را می شنویم انقلابی که از ظلمت ما را به نور هدایت کرد از آن استشمام می کنیم. همانگونه که آیت اله موسوی بجنوردی اشاره کرد که بیداری اسلامی و جوامع اسلامی که موجب عزت مسلمین شد از جماران بود که احیای مجدد اسلام را شاهد بودیم.
وی ادامه داد: توجه به کالبد جماران توجه به کالبد معنویت است جماران بود که مسیر تاریخ را عوض کرد و مردم و دین را از حاشیه به متن زندگی آورد، جماران برای همیشه در تاریخ اسلام و دین عزیز است و بخشی از هویت دینی و ملی ما محسوب می شود.
شهردار تهران با اشاره به اینکه جماران و امام راحل برای همیشه برای ملت ایران عزیز خواهد بود تصریح کرد: راه، خط، کلام امام (ره)، راه عزت ملت و جامعه اسلامی است از این رو حفظ جماران حفظ هویت است امام به ما اخلاق و معنویت را در اوج قدرت و حکومت آموخت نه کنج عزلت.
قالیباف در ادامه با اشاره به اینکه از امام (ره) احترام به مردم، توجه به حقوق آنها، توجه به مستضعفان در اوج قدرت را دیدیم افزود: با امام راحل بود که ما اعتماد به نفس، خودآوری، استقلال و آزادی را فهمیدیم این به برکت امام و جماران است با این نگاه باید توجه ویژه ای به جماران شود و هرگز لحظه ای از آن غفلت نخواهیم کرد چرا که فرهنگ جماران در کشور و در سطح جهان حفظ شود.
سید محمد هادی ایازی سخنگوی شهرداری تهران، نیز دراین مراسم اظهار کرد: شورای شهر براساس مصوبهای شهرداری را مکلف به ساماندهی جماران کرد و از آنجا که این پروژه از ابعاد مختلف حائز اهمیت است ما نیز تلاش کردیم تا با حفظ بافت قدیمی به ساماندهی جماران بپردازیم.
وی با بیان اینکه شهردار تهران بر اجرای دقیق این پروژه دستور ویژه داده بود، افزود: در نخستین گام مطالعات دقیقی از چگونگی ساماندهی جماران بر اساس احیای ارزشهای فرهنگی و تاریخی جماران انجام شد و پس از مطالعه سایر اقدامات در دستور کار قرار گرفت.
سخنگوی شهردار تهران ادامه داد: بیش از 8 هزار و 500 متر مربع از کف سازی این پروژه که به صورت آسفالت بود كه لایه برداری شد تا به صورت سنگ فرش تبدیل شود همچنین مسیر آبی را نیز در این طرح پیش بینی کردیم.
ایازی از تملک دو باغ خسروشاهی و امیرسلیمان که در ضلع شرقی و جنوبی حسینیه جماران قرار دارند، خبر داد و گفت: به دلیل توجه به مقوله فرهنگی و توسعه فضای فرهنگی سرای محله در باغ امیرسلیمانی ایجاد شد و قرار است و ساخت سالن آمفی تئاتر نیز در دستور كار است البته باغ موزهای در باغ امیرسلیمانی نیز در دست اجرا است تا بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از جماران با حضور در این باغ موزه فیلمهایی از وضعیت جماران و حسینیه به صورت مستند تماشا كنند.
سخنگوی شهردار تهران با اشاره به اینکه محله جماران با مشکلاتی مواجه است که می توان به کمبود پارکینگ اشاره كرد و افزود: پارکینگی با ظرفیت هزار خودرو برای خیابان جماران در نظر گرفته شده است که امیدواریم با ساخت آن بخش قابل توجهی از این مشکلات حل شود.
ایازی در پایان گفت: هزینه زیادی برای ساماندهی جماران شد که این هزینه به واقع لازم بود.
نظر شما