به گزارش خبرنگار مهر، مراسم احياي نخستین شب از شب هاي پر بركت قدر مصادف با ضربت خوردن مولاي متقيان حضرت علي (ع) با دعاي جوشن كبير و قرآن بر سر گذاشتن حضور گسترده مردم در مساجد و حسينيه های این شهرستان برگزار شد.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان در حاشیه این مراسم در گفتگو با مهر اظهار داشت: مساجد حضرت علي ابن ابيطالب(ع)، المهدي(ع)، الزهرا(س)، حسينه يزدي ها، حسينيه بزرگ سيستاني ها، بيت الرقيه(س)، مسجد الغدير، مسجد امام رضا (ع) ، صديقيه و مسجد حضرت وليعصر(عج) در شهرستان زاهدان به عنوان محل هاي محوري در ليالي قدر ميزبان عزاداران خاندان عصمت و طهارت (ع) هستند.
حجت الاسلام صفر قربانپور افزود: خداوند براي انسان شب قدر را قرار داده تا با زنده داري آن و راز و نياز و عبادت از بركات آن كه برابر با هزار شب عبادت است بهره مند شود و لذا فرصت حضور در محضر خدا و عبادت و نيايش با پروردگار بالاترين فرصت است و هيچ موقعيتي به آن نمي رسد.
وی ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات مومنان در ليالي قدر گفت: مردم خداجوی زاهدان در نخستين شب از شب هاي قدر با حضور در مساجد و حسينيه ها و احياء و شب زنده داري تا سحرگاهان به راز و نياز با خالق يكتا پرداختند و از برکات این شب بهره مند شدند.
مردم زاهدان شب گذشته با شركت در این مراسم معنوی درسوگ شهادت نخستین ستاره پر فروغ آسمان امامت و ولايت به عزاداري پرداختند.
نظر شما