به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی سعیدی ظهر یکشنبه در نشست هفتگی با خبرنگاران با بیان اینکه این طرح به مدت 45 روز در استان اجرا و ادامه خواهد داشت گفت: این طرح در محورهای پرتردد، پر ترافیک و مراکز سیاحتی و زیارتی استان اجرا می شود.
وی حضور موثر و فعال کارکنان و تیم های عملیاتی راهوردر محورهای درون شهری، برخورد قاطع با متخلفان، جلوگیری از حوادث رانندگی، رسیدگی فوری به تصادفات احتمالی و استقرار در نقاط پرحادثه درون شهرها و معابر اصلی و ورودی پرتردد شهرها را از اهداف اجرای این طرخ عنوان کرد.
سرهنگ سعیدی با بیان اینکه مرحله اول طرخ تابستانی راهور از 15 خرداد تا 19 تیرماه اجرا شد گفت: متاسفانه برخی رانندگی های نامناسب در معابر و جاده های استان به همراه عدم رعایت قانون و مقررات از سوی برخی رانندگان مهمترین عامل در بروز تصادفات در استان محسوب می شود.
وی در ادامه با اشاره به آغاز سفرهای تابستانی بعد از ماه مبارک رمضان افزود: رانندگان پیش از آغاز سفر باید خودروهای خود را از لحاظ فنی کنترل و با آرامش خاطر و با اطمینان از سالم بودن وسایط نقلیه برنامه سفر را طراحی کنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی آذربایجان غربی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای طرح 48 ساعته موتورسیکلت در ارومیه اعلام کرد: در راستای اجرای این طرح، 95 دستگاه موتور سیکلت متخلف در مرکز استان، توقیف شده است.
نظر شما