به گزارش خبرگزاری مهر، حسین برزگر اظهار کرد: کمبود مقطعی شیر خشک همواره در سطح کشور وجود داشته و این موضوع منحصر به استان خوزستان نبوده و معاونت غذا و دارو با پیگیری های لازم نسبت به تدارک و توزیع این فراورده به صورت یکسان در سطح داروخانه های استان اقدام می کند.
وی تاکید کرد: از جمله اقدامات و برنامه ریزی هایی که برای تدارک شیر خشک در این معاونت انجام می شود شامل استفاده از آمار مستند سازمان ثبت احوال در رابطه با موالید سالانه در استان به تفکیک هر منطقه است، که مطابق با آن، شرکت های توزیع و پخش شیر خشک، تحت نظارت این معاونت نسبت به توزیع این فراورده در هر منطقه اقدام می کنند.
برزگر با بیان اینکه سهمیه شیر استان نیز اضافه شده است، تصریح کرد: در برخی مواقع این کمبود مقطعی در بعضی نقاط استان، به دلایلی بروز می کند که هیچگونه ارتباطی با روند تدارک و توزیع این فراورده نداشته و بیشتر به جنبه های دیگری مربوط می شود که به عنوان نمونه، نگرانی که برخی والدین با دریافت اخبار مبنی بر کمبود شیر خشک در داروخانه ها که در برخی رسانه ها به صورت کذب منتشر می شود پیدا می کنند، آنها را تحریک و ترغیب کرده تا با هجوم به داروخانه ها نسبت به خرید عمده و خارج از نیاز روزانه اقدام، و روند عادی توزیع با چالش مواجه شده و برخی افراد نیز برای تهیه شیرخشک با مشکل مواجه شوند.
مدیر نظارت بر دارو و مخدر دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: برای اثبات این ادعا مواردی موجود است که اینگونه خریداران، پس از فروکش کردن نگرانی و توجه به تاریخ مصرف آن، خواستار مرجوع کردن شیر خشک خریداری شده هستند که به لحاظ ممنوعیت قانونی و برای حفظ سلامت نوزادان شیرخوار، داروخانه ها از تحویل مجدد فراورده خودداری می کنند.
برزگر تاکید کرد: در زمان حاضر مشکلات کمبود مقطعی شیر خشک در خوزستان برطرف شده است اما انتظار می رود مطبوعات و رسانه ها نیز در فرهنگ سازی در این مقوله اهتمام بیشتری نشان دهند، چون همانطور که می دانیم رسانه ها تاثیر گذارترین رکن بر رفتارهای اجتماعی افراد هستند.
وی در پایان افزود: توصیه می شود با عنایت به مستندات دینی و علمی در خصوص مصرف شیر مادر و تکلیفی که درباره سبک زندگی اسلامی- ایرانی بر عهده همه گذاشته شده است، در ترویج آن بیشتر بکوشیم.

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیر نظارت بر داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: شیرخشک در داروخانه های خوزستان در حال توزیع است و شهروندان نگران کمبود شیر خشک در استان نباشند.
کد خبر 2106098
نظر شما