به گزارش خبرگزاری مهر، ليلی هاشمی مديركل فناوری اطلاعات نهاد کتابخانههای عمومی کشور درباره آغاز به كار سامانه جديد اطلس گفت: مدتی بود كه در نظر داشتيم سامانهای را طراحی كنيم تا به كمك آن بتوانيم موقعيت مكانی كتابخانههای عمومی را روی نقشه مشخص كنيم. در اين زمینه مطالعاتی را انجام داده و نيازمندیهای آنرا تعيين کردیم. به این ترتیب بخش فناوری اطلاعات نهاد كار طراحی اين سامانه را آغار كرد.
وی افزود: در سامانه اطلس نهاد كتابخانههای عمومی كشور، هر كاربر میتواند با ورود به سايت http://www.atlas.iranpl.ir با وارد كردن موقعيت مكانی خود، آدرس، مشخصات و اطلاعات نزديكترين كتابخانه عمومی اطراف خود را پيدا كند.
مديركل اداره فناوری اطلاعات نهاد در ادامه گفت: يكی ديگر از مزايای اين سامانه، معرفی بهترين مسير رسيدن به كتابخانه به كاربر است. مثلاً كاربر میتواند ابتدا تمام كتابخانههای عمومی تا شعاع چندين كيلومتر نسبت به موقعيت مكانی خود را يافته و در ادامه، اطلاعات مسيری خود تا آن كتابخانه را از اين سامانه اخذ كند.
هاشمی ضمن اشاره به استقبال ساير كتابخانهها جهت حضور در اين سامانه، گفت: با آغاز به كار اين سامانه كليه اعضاء كتابخانهها و علاقهمندان كتاب و كتابخوانی در سراسر كشور میتوانند به آسانی نسبت به مكانيابی سريع كتابخانه عمومی مورد نظر خود مبادرت ورزند.
وی با اشاره به يكپارچكی سيستم اطلس با سامانه مديريت كتابخانهها گفت: يكی ديگر از قابليتهای سامانه اطلس، امكان مشاهده اطلاعات مربوط به كليه كتابهای كتابخانههای عمومی كشور است. كافیاست هر كاربر با ورود به اين سامانه و انتخاب كتابخانه مورد نظر از كتابهای موجود در آن اطلاعات مورد نياز خود را بدست آورد. در آينده نزديك و در فازهای بعدی اين سامانه، بخشهای متنوع ديگری از جمله، آدرس نزديكترين ايستگاه مطالعه نسبت به موقعيت كاربر نيز به آن اضافه خواهد شد.
هاشمی گفت: این سامانه اطلس متعلق به نهاد كتابخانههای عمومی كشور است و كليه مراحل مربوط به تحليل، طراحی، پيادهسازی و راه اندازی اين سيستم توسط اداره كل فناوری اطلاعات نهاد كتابخانههای عمومی كشور انجام شده است. نسخه اوليه آن چندی است كه آغاز به كار کرده و قرار است به زودی با هماهنگیهايی كه با اداره كل امور كتابخانهها انجام شده، همزمان با رونمايی رسمی اين سامانه، نسخه نهايی آن نيز آماده بهرهبرداری شود.
نظر شما