وحيد واليزاده مرادي در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: متأسفانه به خاطر مشكلات مالي و نبود اعتبار نتوانستيم امسال مسابقاتي را برنامهريزي كنيم.
وي عنوان كرد: مشكلات مالي اين روزها به شدت ما را آزار ميدهد و جا دارد تمهيداتي براي آن انديشيده شود.
رئيس هيئت تيراندازي استان لرستان بیان داشت: از سوی اداره کل ورزش و جوانان فعلا اعتباري در اختيار ما قرار داده نشده است و با هزينههاي سرسامآوري كه برگزاري مسابقات تيراندازي دارد نميتوان براي آن برنامهاي ريخت.
مرادي ادامه داد: با اين وجود رایزنيهايي را با چند نهاد كشوري انجام داديم که قول اختصاص اعتباري را داده اند و اگر خدا بخواهد به زودي وصول خواهد شد.
رئيس هيئت تيراندازي استان لرستان افزود: اگر اين اعتبار اختصاص یابد شهريورماه سالجاری مسابقات قهرماني استان را در دو رشته اهداف پروازي و ثابت برگزار خواهيم كرد.
واليزاده مرادي افزود: نفرات برتر اين مسابقات در صورتيكه در رقابتهاي آزاد قهرماني كشور شركت كرده باشند به تيم منتخب استان دعوت خواهند شد.
وي در ادامه گفت: اميدوارم هرچه سريعتر براي اعتبارات ورزشي برنامهريزي شود و رشتههاي پرطرفداري مانند تيراندازي بتوانند هرچه سريعتر برنامههاي خودرا از سربگيرند.
مرادي در پايان در مورد زمان برگزاري مسابقات قهرماني استان یادآور شد: اين رقابتها در زمان خود از طريق رسانهها اطلاعرساني خواهد شد ضمن اينكه به دنبال آن مسابقات قهرماني كشور را نيز خواهيم داشت.
نظر شما