معاون شهردار بندر گناوه در همین زمینه به خبرنگار مهر گفت: شهرداری بندر گناوه به مناسبت لیالی قدر و شب های شهادت حضرت علی(ع) با نصب پرچم، پارچه نوشته ها و بنرهای تسلیت و تکریم شب های قدر سیمای شهر را سیاه پوش کرد.
روح اله ملک زاده اظهار داشت: شهروندان فهیم گناوه ای این روزها و شب ها عزادار شهادت حضرت علی(ع) هستند، از این رو ضروری است که سیمای شهر نیز گویای حزن و اندوه مومنین عزادار این دیار باشد.
وی ادامه داد: در راستای مناسب سازی چهره شهر در این روزها و شب ها، معاونت فرهنگی شهرداری گناوه با پایین آوردن پرچم های الوان و بنرهای تبلیغاتی در سطح شهر و جایگزینی پرچم ها، پارچه نوشته ها و بنرهای مناسبتی و اشاعه فرهنگ قرآنی، چهره شهر را گویای عزاداری مردم گناوه کرده است.
معاون شهردار بندر گناوه افزود: به کانون های تبلیغاتی سطح شهر نیز ابلاغ کرده ایم که در این ایام از نصب بنرهای تبلیغاتی بر روی بیلبوردها و پرتابل ها خودداری کنند.
نظر شما