پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۸ مرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۲۳

در تیر ماه امسال؛

83 نفر در آبهای شمال کشور فوت شدند

83 نفر در آبهای شمال کشور فوت شدند

سازمان پزشکی قانونی کشور، آمار فوتی ها در اثر غرق شدگی در آبهای استانهای مازندران و گیلان در تیر ماه امسال را 83 نفر اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان پزشکی قانونی کشور، از کل موارد غرق شدگی تیر ماه امسال در این دو استان، 64 نفر(61 مرد و سه زن) در استان مازندارن و 19 نفر (17 مرد و دو زن) در استان گیلان جان باختند.

بر اساس آمارهای موجود تعداد فوتی های ناشی از غرق شدگی تیر ماه سال گذشته در استان های مازندران و گیلان 43 نفر بوده که در تیر ماه امسال با رشد 93 درصدی به 83 نفر افزایش یافته است.

در تیر ماه سال گذشته 27 نفر در استان مازندران و 16 نفر در استان گیلان بر اثر غرق شدگی جان باخته بودند.

کاهش آمار غرق شدگی در 3 ماهه نخست امسال

آمار 3 ماهه امسال سازمان پزشکی قانونی نشان می دهد 259 نفر بر اثر غرق شدگی در کشور جان خود را از دست دادند. این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که تعداد فوتی های غرق شدگی 286 نفر بود، 9.4 درصد کاهش یافته است.

بر اساس این گزارش از کل فوتی های غرق شدگی در 3 ماهه امسال، 218 نفر مرد و 41 نفر زن بودند. همچنین در این مدت استانهای خوزستان با 42 فوتی(36 مرد و 6 زن)، مازندران با 31 فوتی(29 مرد و دو زن) و گیلان با 24 فوتی(18 مرد و 6 زن) به ترتیب بیشترین آمار تلفات ناشی از غرق شدگی را داشته اند.

در خرداد امسال نیز آمار تلفات ناشی از غرق شدگی در کشور، 113 نفر بوده که در نسبت به مدت مشابه سال قبل 4.2 درصد کمتر شده است.

کد خبر 2106897

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha