پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ مرداد ۱۳۹۲، ۱۶:۳۷

عزیزی به مهر خبر داد:

600 کودک یتیم و نیازمند قدس چشم به راه خیران و حامیان

600 کودک یتیم و نیازمند قدس چشم به راه خیران و حامیان

قدس - خبرگزاری مهر: رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) قدس از وجود 600 کودک یتیم و نیازمند در این شهرستان خبر داد و گفت: حامیان و خیران برای کمک به این کودکان بشتابند.

به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله عزیزی ظهر امروز سه شنبه در حاشیه فعالیت پایگاه ثبت نام از حامیان طرح اکرام ایتام و محسنین در شهرستان قدس اظهار داشت: طرح اکرام ایتام و محسنین همزمان در کل کشور از صبح سه شنبه آغاز شده که در این زمینه افراد خیر و کسانی که مایل به کمک هستند می توانند با حضور در محل استقرار پایگاه در کمیته امداد شهرستان کودکی را انتخاب کرده و تحت حمایت خود قرار دهند.

وی افزود: تعداد کل کودکان یتیم و نیازمند بدون حامی مالی که در شهرستان قدس زندگی می کنند، 600 نفر است که از این تعداد 300 کودک نیازمند و بقیه ایتام هستند که امید می رود تمامی آنها حامی مالی پیدا کنند تا بتوانند با آرامش بیشتری به زندگی خود ادامه دهند.

فعالیت 2100 حامی ایتام و کودکان نیازمند در قدس

عزیزی ادامه داد: هر فرد خیری می تواند ماهیانه با پرداخت مبلغ 200 هزار ریال یکی از این کودکان را تحت حمایت مالی خود قرار دهد، خیرین می توانند تا اذان مغرب امروز با حضور در محل پایگاه و ثبت نام در این طرح کودکی را تحت پوشش کمک های خود قرار دهند.

این مسئول گفت: تعداد حامیان کودکان نیازمند این شهرستان حدود دو هزار و 100 نفر است که از این تعداد یک هزار و 600 نفر حامی ایتام و بقیه نیز سرپرست مالی کودکان نیازمند این شهرستان هستند.

استقرار اتوبوس سیار جشن رمضان در شهرستان قدس

رئیس کمیته امداد شهرستان قدس یادآور شد: امید می رود با توجه به توصیه های اسلام مبنی برانفاق و یاری کردن به نیازمندان و به خصوص کودکان همشهریان قدسی امسال حضور گسترده ای در این طرح داشته باشند تا از این طریق این کودکان هم زندگی پرنشاط و آرامی را تجربه کنند.

وی گفت: اتوبوس سیار جشن رمضان امسال همچون سال گذشته در شهرستان قدس حضور پیدا می کند، بیست و پنجم رمضان سال جاری عوامل این جشن در قدس حضور دارند و از همه همشهریان دعوت می شود با حضور در این جشن به نیازمندان کمک کنند.  
 

کد خبر 2106934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha