پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ مرداد ۱۳۹۲، ۱۶:۲۶

کاویانی به مهر خبر داد:

300 حامی در طرح اکرام ماه مبارک رمضان نهاوند شرکت کردند

300 حامی در طرح اکرام ماه مبارک رمضان نهاوند شرکت کردند

نهاوند-خبرگزاری مهر: رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان نهاوند گفت: از آغاز ماه مبارک رمضان تا کنون 300 نفر در طرح اکرام ماه مبارک رمضان نهاوند شرکت کردند.

علی کاویانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: 850 کودک بی سرپرست و یتیم  تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان نهاوند  تحت پوشش طرح اکرام قرار دارند.

کاویانی گفت: طرح اکرام ایتام یکی از طرح‌هایی است که از استقبال خوب مردمی برخوردار است و نیکوکاران، کودکان نیازمند و یتیم را از لحاظ مالی در طول سال حمایت می‌کنند.

وی افزود: در ماه مبارک رمضان استقبال نیکوکاران از طرح‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) بسیار بیشتر شده، به طوری که تا کنون 300 حامی برای حمایت از کودکان  یتیم در این طرح شرکت کرده اند.

 رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)  شهرستان نهاوند با بیان اینکه در سال گذشته 554 نفر در طرح اکرام ایتام ماه مبارک رمضان در شهرستان نهاوند شرکت کردند گفت: بر این اساس در مجموع مبلغ  بیش از 500 میلیون تومان به کودکان یتیم نهاوند کمک کردند.

در طرح اکرام برای هر کودک یتیم ماهیانه مبلغ 20 هزار تومان از فرد گرفته می شود

علی کاویانی با اشاره به اینکه در طرح اکرام برای هر کودک یتیم ماهیانه مبلغ 20 هزار تومان از فرد گرفته می شود، گفت: کمیته امداد امام خمینی به تنهایی نمی‌تواند مسائل و مشکلات مددجویان را حل کند و کمک خیرین و ادارات دولتی در این زمینه را نیاز دارد.

کاویانی بیان داشت: یکی از مهمترین برنامه‌های کمیته امداد در ماه مبارک رمضان برپایی سفره‌های افطاری و توزیع سبدهای غذایی بین مددجویان و نیازمندان تحت حمایت است و کمیته امداد با همکاری خیرین و افراد نیکوکار در جهت رفع نیازهای اقشار محروم و کمک به آنها تلاش می‌کند.

کد خبر 2106946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha