پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ مرداد ۱۳۹۲، ۹:۵۹

افشین هاشمی به زندان قصر رفت

افشین هاشمی به زندان قصر رفت

افشین هاشمی بازیگر سینما و تلویزیون برای بازی در سریال "دروازه بهشت" به لوکیشین زندان قصر رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، تا امروز 80 درصد از سریال تلویزیون "دروازه بهشت" به کارگردانی مهدی صباغ‌زاده به پایان رسیده است. عوامل این سریال در حال حاضر مشغول فیلمبرداری سکانس های مربوط به زندان قصر هستند. افشین هاشمی و مصطفی طاری جزو بازیگرانی از این سریال هستند که در لوکیشن زندان جلوی دوربین می روند.

مسعود ردایی تهیه‌کننده سریال در این‌باره به مهر گفت: پخش این سریال به دلیل آنکه ساعتش مناسب نبود در ماه رمضان میسر نشد. همچنین سازمان از ما خواست که قسمت‌های سریال را از 26 به 32 قسمت افزایش دهیم. همین مساله باعث شد سریال در زمان دیگری پخش شود.

در این سریال بازیگرانی چون اکبر عبدی، مجید مظفری، شهره لرستانی، لاله اسکندری، افشین هاشمی، زهیر یاری، مریم امیر جلالی، رامتین خداپناهی و سارا خوئینی ها حضور دارند.

"دروازه بهشت" به نویسندگی عباس نعمتی و کارگردانی مهدی صباغ زاده و تهیه‌کنندگی مسعود ردایی حکایت ورود پسری به خانه یک پزشک است که منجر به افتادن اتفاقاتی جذاب و دیدنی می شود. این سریال تلویزیونی 20 اسفند ماه در تهران کلید خورد.

کد خبر 2107068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha