مجيد بوجارزاده در گفتگو با مهر با اشاره به کاهش شدید تعداد حوادث و متوفيان ناشي از مسموميت با گاز منوكسيدكربن درباره دلایل کاهش حوادث گازی در ایران با وجود افزایش تعداد مشترکان خانگی شهری و روستایی، گفت: یک بسته جامع اجرایی با مشارکت مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت گاز و روابط عمومیهای شرکت های گازی تعریف و اجرایی شده است.
سخنگوی شرکت ملی گاز با تاکید بر اینکه هدف از تعریف و اجرای این بسته جامع کاهش و مدیریت مصرف، ایمنی و کاهش تعداد حوادث گازی به ویژه در بین مشترکان خانگی و تجاری شهری و روستایی بوده است، تصریح کرد: بر اساس آخرین گزارشهای رسمی تعداد متوفيان گازگرفتگي سال گذشته به 227 نفر کاهش یافت.
این مقام مسئول با اشاره به تلفات 388 نفری حوادث گازی در سال 1390، اظهار داشت: در مجموع در طول یکسال گذشته با وجود افزایش تعداد مشترکان و اتصال شهرها و روستاهای جدیدی به شبکه گاز اما تعداد کل حوادث و تلفات گازی در سطح کشور حدود 161 نفر کاهش یافته است و برنامه ریزی هایی شده که میزان این حوادث در سالجاری به حداقل کاهش یابد.
به گفته بوجارزاده با وجود افزایش تعداد مشترکان گازی، میان حوادث و متوفیان گازی کشور بیش از 41 درصد در طول یکسال گذشته با کاهش روبرو شده است.
وی با اشاره به توسعه فعالیتهای فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در مصرف ایمن گاز طبیعی در رسانه های مختلف کشور، بیان کرد: علاوه بر این طرح های گسترده ای به منظور آشنایی کودکان و نوجوانان با گاز، نحوه مصرف بهینه و این این حامل انرژی پاک در سطح مدارس کشور تعریف و اجرایی شده است.
بوجارزاده با اشاره به برگزاری بیش از 11 هزار نفر ساعت کلاس و کارگاههای آموزشی و توجیهی در مصرف بهینه و ایمن گاز کشور، تبیین کرد: دستيابي به راهكارهاي جدید برای پيشگيري و كاهش حوادث مشتركان، قطعا در گروی اهتمام منسجم تمامي دستگاههاي ذيربط مسئول كشور بوده و شركت گاز از هرگونه تشريك مساعي در اين باره استقبال ميكند.
سخنگوی شرکت ملی گاز با اشاره به سقوط بیش از 41 درصدی حوادث و متوفیان گازی در طول یکسال گذشته با وجود افزایش تعداد مشترکان گاز خانگی شهری و روستایی، دلایل کاهش حوادث گازی در کشور را تشریح کرد.
کد خبر 2107287
نظر شما