پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ مرداد ۱۳۹۲، ۱۶:۴۲

یوسف پور:

انتقاد سازنده همراه با راهکار موجب توسعه اهداف یک سازمان می‌شود

انتقاد سازنده همراه با راهکار موجب توسعه اهداف یک سازمان می‌شود

شهرکرد- خبرگزاری مهر: مدیر کل محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری گفت: انتقاد سازنده همراه با راهکار موجب توسعه اهداف یک سازمان و یک اداره می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید یوسف‌پور پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک محیط زیست و منابع طبیعی اظهار داشت: با توجه به اصل پنجاه و چهل و پنج قانون اساسی و ضرورت هم افزائی و همکاری دستگاه‌های متولی در حفاظت از عرصه‌های طبیعی و به منظور گسترش همکاری میان سازمانی و فرابخشی و سازگاری هرچه بیشتر اقدامات و فعالیت ها با رویکرد توسعه پایدار و استفاده بهینه از فرصت‌ها، این تفاهم‌نامه مابین اداره کل حفاظت محیط زیست چهار محال و بختیاری که از این پس محیط زیست نامیده می شود و اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری چهارمحال و بختیاری که از این پس منابع طبیعی نامیده می‌شود منعقد و به امضا رسید.

سعید یوسف‌پور تصریح کرد: تحقق اصل چهل و پنج و پنجاه قانون اساسی به منظور حفاظت از عرصه‌های ملی و در راستای اهداف سازمانی دو دستگاه و تضمین بهره مندی صحیح و مستمر از محیط زیست به نحوی که ضمن حفظ تعادل مناسبات زیستی موجب رشد و اعتلای کشور در راستای توسعه متوازن و پایدار فراهم آید یکی از اهداف انعقاد این تفاهم نامه است.

وی اذعان داشت: اجرای مفاد قانون برنامه پنجم توسعه و ارتقاء همکاری و هماهنگی های سامان یافته و استفاده از پتانسیل های دو دستگاه در جهت تقویت ظرفیت ها و اجرای صحیح و بهتر ماموریت های قانونی محیط زیست و منابع طبیعی از دیگر هدف های این تفاهم نامه است.

یوسف‌پور بیان داشت: منابع طبیعی ثروت‌های تولید نشده‌ای هستند که چنانچه از آن‌ها بهره‌برداری درستی صورت نگیرد آینده را با مشکلات جدی همراه خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه بهره برداری  درست از منابع طبیعی باید پایدار باشد، بیان داشت: حفاظت از محیط زیست و احیاء عرصه ها باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیر کل محیط زیست چهار محال و بختیاری  کار اصلی در حوزه محیط زیست را آموزش و فرهنگ سازی دانست و افزود: استفاده از توان تخصصی و فنی کارشناسی دو اداره کل در راستای آموزش محیط بانان و قرق بانان، دامداران، کارشناسان، مردم محلی و مسئولین از جمله فعالیت ها در بخش آموزش است.

یوسف پور اذعان داشت: باید در حفظ منابع طبیعی و محیط زیست برنامه‌ریزی دقیق و منسجمی و دانش افزایی بالایی وجود داشته باشد.

وی یادآور شد: تهیه مطالب فنی، قانونی، تخصصی، به منظور تهیه پوستر، بروشور و سایر موارد اطلاع رسانی، همکاری در جهت فرهنگ سازی و نشر فرهنگ حفظ منابع طبیعی و محیط زیست از مهم ترین فعالیت‌های بخش آموزش است.

یوسف‌پور اظهار داشت: مشارکت در اجرای برنامه‌ها و موضوعات مورد همکاری، تامین مشترک منابع مالی متناسب با طرح‌های مرتبط و مشترک، ارائه گزارش از اقدامات و پیشرفت‌های صورت گرفته در کلیه زمینه‌های همکاری، ارائه اطلاعات، نقشه‌ها و سایر مدارک مورد نیاز در چارچوب قوانین و مقررات، حمایت از تشکل‌های مردم نهاد و همکاری ارائه مشاوره های لازم، همکاری در برگزاری گردهمایی ها، سمینارهای علمی و تخصصی مشترک در چارچوب تفاهم نامه از تعهدات طرفین می‌باشد.

خبرگزاری مهر در انجام رسالت خود موفق‌تر از رسانه‌های دیگر عمل کرد

مدیر کل محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری در ادامه گفت: انتقاد سازنده همراه با راهکار موجب توسعه اهداف یک سازمان و یک اداره می‌شود.

وی ادامه داد: انتقاد و نقد صحیح و کارشناسی شده کمک بسیار زیادی به یک مدیر در یک سازمان می‌کند و می‌تواند در راستای توسعه بیشتر و رسیدن به اهداف کمک کرد.

یوسف پور با اشاره به برگزاری طرح مسئول انتقاد پذیر از سوی خبرگزاری مهر، گفت: خبرگزاری مهر یکی از خبرگزاری‌های برتر کشور است که توانسته در انجام رسالت خود موفق تر از رسانه‌های دیگر عمل کند.

وی تاکید کرد: برگزاری طرح مسئول انتقاد پذیر از سوی این خبرگزاری کار جدیدی بوده است که در راستای فرهنگ سازی و  پاسخگویی درست و صحیح از سوی مدیران ادارات به مردم بوده است و این مهم جای تقدیر و تشکر از مدیران این خبرگزاری دارد.

1400 هزار هکتار از مساحت چهار محال و بختیاری را جنگلها و مراتع تشکیل می دهد

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیز داری چهار محال و بختیاری نیز در این جلسه گفت:  اين استان با وسعتي حدود يك ميليون و650 هزار هكتار بيش از يك درصد از مساحت كشور را تشكيل مي دهد که جنگل ها و مراتع يك ميليون و400 هزار هكتار از مساحت اين استان را به خود اختصاص داده اند.

خسرو عبدالهی اظهار داشت: 85 درصد از مساحت استان كوهستاني و در زاگرس مركزي قرار گرفته است و سالانه بيش از 20 تا 40 تن خاک در استان فرسایش می یابد.

وی تصریح کرد: شيب دار بودن اكثر اراضي اين استان، همچنين نوع خاك، تراكنش بارندگي و نوع اقليم موجب شده اراضي استان به شدت در معرض فرسايش قرار گيرد.

عبدالهی با بیان اینکه بيش از 270 گونه گياهان دارويي و صنعتي در استان شناسايي شده است، اذعان داشت: علاوه بر شرايط جغرافيايي، تنوع و تركيب زيادگونه هاي گياهي و جانوري استان موجب شده است چهارمحال و بختیاری در بخش منابع طبيعي نسبت به ساير استان ها حايز اهميت باشد.

وی یادآور شد: یکی از مشکلات از بین بردن مراتع نداشتن مدیریت مطلوب در زمینه عشایر و دام استان است که متاسفانه موجب آسیب پذیری منابع طبیعی در استان شده است.

عبدالهی بیان داشت: بازنگري كلي در مديريت منابع طبیعی اقدامی موثر در راستای ايجاد توسعه پايدار با استفاده از منابع آب وخاك و تحقق استقلال اقتصادی است.

وی تاکید کرد: محیط زیست و منابع طبیعی  از ظرفیت های مطلوبی و اهداف مشترکی برخوردار هستند که می توان به منظور همسو كردن پتانسيل هاي دو دستگاه تفاهم نامه اي انعقاد شود تا ثمرات ارزشمندي در حفظ وحراست از منابع سرمايه اي استان به دنبال داشته باشد.

این تفاهم نامه در پنج ماده و در دو نسخه که هریک حکم واحد را دارد تهیه و در تاریخ 9،5، 1392 به امضا رسیده و از تاریخ مذکور به مدت 4 سال برای طرفین لازم الاجرا می باشد . بازنگری اصلاح و تمدید آن با توافق طرفین بلا مانع است.

در ادامه نماینده خبرگزاری مهر در استان چهارمحال و بختیاری با اشاره برگزاری طرح معرفی مسئولان انتقاد پذیر استانها در سراسر کشور از سوی خبرگزاری مهر، عنوان کرد:  طرح معرفی مسئولان انتقاد پذیر در استانهای کشور بجز استان تهران برگزار شد که در استان چهارمحال و بختیاری جناب سعید یوسف پور مدیر کل محیط زیست استان با کسب امتیاز بیشتر به عنوان مسئول انتقاد پذیر معرفی شدند.

وی عنوان کرد: در استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، اصفهان، یزد، کرمانشاه، بوشهر، مرکزی، سمنان و قزوین  بر طبق گزارشهای خبرگزاری مهر، مسئولی حائز رتبه و امتیاز نشد استان و شهر تهران نیز در ارزیابی ها مورد بررسی قرار نگرفت.

در پایان جلسه  از سوی نماینده خبرگزاری مهر در استان چهارمحال و بختیاری لوح و تندیس مهر به نمایندگی از مدیر عامل خبرگزاری مهر تقدیم مدیر کل محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری شد.

کد خبر 2107489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha