پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۳۴

سروری زنجانی:

برای 570 بیمار کلیوی در زنجان پیوند کلیه انجام شده است

برای 570 بیمار کلیوی در زنجان پیوند کلیه انجام شده است

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه در استان زنجان 60 بیمار در انتظار پیوند کلیه هستند، گفت: تاکنون در این استان برای 570 بیمار پیوند کلیه انجام شده است.

رحیم سروری زنجانی در گفتگو با خبرنگار مهر، مهمترین دستاورد این دانشگاه را اخذ مجوز پیوند کلیه اعلام کرد و گفت: نخستین پیوند کلیه در بیمارستان آیت الله موسوی در نیمه دوم سالجاری انجام خواهد شد.

وی اظهار داشت: در راستای ارائه خدمات با کیفیت و کسب دستاوردهای مهم در دانشگاه علوم پزشکی این دانشگاه به تیپ یک کشوری تبدیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه در سال 84 این دانشگاه تنها ظرفیت 8 فوق تخصص را داشت، تاکید کرد: در حال حاضر 51 فوق تخصص وجود دارد که این امر یک ظرفیت خوب برای این دانشگاه است.

سروری گفت: این دانشگاه توانسته برای نخستین بار اخذ مجوز برگزاری دوره تخصصی را کسب کند و خذ این مجوز برای استان یک ظرفیت بزرگی است.

وی یادآور شد: این دانشگاه قرار است برای اولین بار نخستین پژوهشکده حوزه سلامت با عنوان بیماری های متابولیک را در استان افتتاح کند.

کد خبر 2107762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha