پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ مرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۰۷

اسماعیلی:

رفسنجان 38000 کارگر بیمه شده دارد

رفسنجان 38000 کارگر بیمه شده دارد

رفسنجان - خبرگزاری مهر: رئیس تعاون، کار و رفاه اجتماعی رفسنجان گفت: در شهرستان رفسنجان نزدیک به 38 هزار کارگر بیمه شده وجود دارد که در بخش های مختلف اقتصادی، صنعتی، معدن، کشاورزی و خدمات مشغول به کار و فعالیت هستند.

رضا اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سال گذشته 222 مجوز مشاغل خانگی با همکاری دستگاههای حمایتی مانند بنیاد شهید، کمیته امداد، بهزیستی و جهاد کشاورزی صادر شده و کارفرمایان بهره مند از ماده 80، 183 مورد و کارگران بیمه در این بخش 233 مورد هستند.

وی با بیان اینکه واحد امور اجتماعی مسئولیت برگزاری انتخابات شورای اسلامی کار و نمایندگان کارگری و فعالیتهای دیگر مانند انتخاب کارگر نمونه، سهام عدالت، برگزاری مسابقات ورزشی، خانه بهداشت، فعالیتهای اجتماعی مربوط به کارگران، انتخاب کارآفرین برتر را بر عهده دارد، تصریح کرد: در سال گذشته در شهرستان رفسنجان تعداد 23 انتخابات برای شورای اسلامی کار و نمایندگان کارگری برگزار شد.

رئیس تعاون، کار و رفاه اجتماعی رفسنجان با اشاره به اینکه در سال گذشته 841 مورد بازرسی از کارگاههای شهرستان انجام شده است، تصریح کرد: در سال گذشته تعداد حادثه 60 مورد بوده است که بیشتر آنها مربوط به کارگران ساختمانی است.

اسماعیلی به واحد روابط کار اشاره کرد و افزود: در این واحد همکاران بنده مسئولیت رسیدگی به شکایات و دادخواستهای کارگران در هیئتهای تشخیص و حل اختلاف را دارند و در سال گذشته تعداد 522 پرونده در هیأتهای مذکور رسیدگی شده است.

وی با بیان این مطلب که در سال گذشته 18 تعاونی در رفسنجان به ثبت رسید، تصریح کرد: در سال گذشته 388 مورد درخواست برای برقرای بیمه بیکاری به این واحد ارائه شده است.

اسماعیلی بیان داشت: با پیگیری های انجام شده یک سالن ورزشی با سالن الحاقی به مساحت هزار و 500 مترمربع از مصوبات دوره اول ریاست جمهوری در شهرستان ساخته شده که با توجه به تعداد کارگران و نیاز آنها به ورزش بسیار کم است و امیدواریم که در سالهای آتی بتوانیم آن را توسعه بدهیم.

کد خبر 2107932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha