پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۳۲

بازی‌های جهانی ورلدگیمز کلمبیا؛

ووشوکاران ایران رقبای خود را شناختند

ووشوکاران ایران رقبای خود را شناختند

مراسم قرعه کشی رقابتهای ووشوی بازیهای جهانی ورلدگیمز کلمبیا پنجشنبه شب در شهر کالی برگزار شد و ملی پوشان کشورمان حریفان خود را شناختند.

به گزارش خبرنگار مهر، این مراسم شب گذشته به وقت تهران با حضور مربیان و سرپرستان تیم های شرکت کننده برگزار شد و طی آن چهار عضو تیم اعزامی کشورمان رقبای خود را شناختند. بر همین اساس در بخش تالو و در فرم "نن گون" امروز جمعه فرشاد عربی نفر سوم آسیا و نایب قهرمان جهان به مصاف حریفانی از هنگ کنگ، ژاپن، برزیل و ونزوئلا می رود. این تالوکار خوب کشورمان فردا شنبه در فرم "نان چوان" هم به دیدار رقبای خود می رود و مجموع امتیازات دو فرم "نن گون" و "نان چوان" مدالهای نفرات برتر را مشخص خواهد کرد. 
 
اما در ساندا و در وزن  65- کیلوگرم محسن محمدسیفی قهرمان جهان و آسیا و دارنده مدال طلای بازیهای آسیایی گوانگجو با نماینده ترکیه مبارزه می کند. امروز جمعه همچنین در وزن 85 – کیلوگرم حمیدرضا قلی پور دارنده مدال طلای جهان و بازیهای آسیایی گوانگجو با حریفی از اوکراین مصاف خواهد داشت. در این وزن سه نفر حضور دارند که قلی پور با شکست حریف اکراینی که مدال نقره جهان را در کارنامه دارد راهی بازی پایانی می شود.
 
فردا شنبه در وزن 75 – کیلوگرم جواد آقایی نایب قهرمان آسیا و نفر سوم جهان با نماینده چین مبارزه خواهد کرد. این رقابتها از روز جمعه 11 مرداد ساعت 9:30 صبح به وقت کلمبیا و ساعت 19 به وقت تهران آغاز خواهد شد.
کد خبر 2108208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha