پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ مرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۴۱

آیت الله مکارم شیرازی:

فلسطین تنها نیست

فلسطین تنها نیست

قم - خبرگزاری مهر: یکی از مراجع تقلید شیعیان، حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس را نشان دهنده همراهی ملتهای آزاده و مسلمان با فلسطینیان عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در حاشیه حضور در جمع راهپیمایان روز قدس در قم در گفتگو با خبرنگاران ابراز داشت: حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس نشان دهنده این پیام است که ملت مظلوم فلسطین تنها نیست.

وی با بیان اینکه این راهپیمایی نشان دهنده وجود پشتیبان در سراسر جهان برای فلسطینیان است، ابراز داشت: ملت ایران با زبان روزه آزادی قدس را فریاد میزنند که اجری عظیم را برای مردم در پی خواهد داشت.

این مرجع تقلید بااشاره به حمایت مردم سایر کشورهای مسلمان از قدس و فلسطین بیان کرد: مسلمانان امروز همه یک صدا خواستار آزادی قدس هستند.
 

کد خبر 2108378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha