پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ مرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۰۴

عبد خدایی:

اسلام از ملی گرایی ضربه خورده است/ فلسطین وطن ماست

اسلام از ملی گرایی ضربه خورده است/ فلسطین وطن ماست

گرگان - خبرگزاری مهر: دبیرکل جمعیت فدائیان اسلام با بیان اینکه ملی گرایی کفر است عنوان کرد: اسلام همواره از ملی گرایی ضربه خورده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی عبد خدایی در مراسم روز قدس در مصلی گرگان افزود: ملی گرایی عربی، سید ممحد قطب و خواهرش را تیرباران کرد، داودخان در افغانستان مسلمانان را به گلوله بست و در ایران دولت ان زمان، به نام ناسیونالیست،نواب صفوی و یارانش را تیرباران کرد.
 
فلسطین وطن ماست
 
وی عنوان کرد: سرزمین فلسطین وطن ماست و از تمام خاکش دفاع می کنیم زیرا وطن ما اسلام و قرآن است و اگر به یک مسلمان در جهان تجاوز شود به ملت ایران و اسلام تجاوز شده است.
 
عبد خدایی بیان بیان انکه فلسطین وطن ماست، تاکید کرد: بومی های کنونی فلسطین رانده شده هایی هستند که اروپاییها به اسرائیل فرستادند و اینها از کشورهای دیگر مهاجرت کردند و عده ای را آواره کرده اند.
 
وی گفت: هیچ یک از قوانین بین المللی این مسئله را تایید نکرده است که کسی بگویید 1500 سال قبل پدران ما در این مکان زندگی می کردند، پس ما حاکم این سرزمین هستیم اما متاسفانه آمریکا، انگلیس و شوروی سابق دولت پوشالی اسرائیل را به رسمیت شناختند.
 
همرزم شهید نواب صفوی گفت: تا زمانیکه شعار مردم فلسطین اسلامی نشد، پیروز نشد و خوشبختانه در ایران شخصینی بنام امام راحل نظریه جدیدی داد و انقلابی به پا کرد که جهان را متوجه خودش کرد.
 
عبدخدایی بیان داشت: اولین انقلاب دینی در ایران ایجاد شد و در تها کشوری که با انقلاب حکومت دینی ایجاد شد، ایران بود.
 
امام راحل موج مبارزه را عوض کرد
 
وی گفت: امام راحل موج مبارزه را عوض کرد و موج مبارزه منطقه ای را تبدیل به مبارزه جهانی کرد و روز قدس را بوجود آورد و در روز قدس حمایت از مظلوم را تاکید کرد.
 
وی یادآورشد: امام راحل انقلابی به پا کرد که امروز در تمام جهان روز قدس گرامی داشته می شود و  روز قدس از صورت کشور ایران خارج شد و امروز حتی در آمریبکا بنام حمایت از مظلومان تظاهرات می کنند.
 
چهره کریه صهیونیسم به جهان معرفی شد
 
دبیرکل جمعیت فدائیان اسلام عنوان کرد: حضرت امام راحل چهره کریه صهیونیسم را پس از پیروزی انقلاب به جهانیان معرفی کرد و گفت: به هوش باشد باید با ظالم خصم و مظلوم را کمک کرد.
 
وی عنوان کرد: ایران جزیره ای آرام در یک دریای طوفانی در منطقه است و دمکرات ترین کشورها انتخابات جمهوری اسلام را ندارند.
 
افعی ملی گرایی در مصر سربرآورد
 
عبد خدایی با اشاره به وقایع مصر گفت: افعی ملی گرایی در پناه ارتش سربرآورده و حمام خون براه انداخته است و مسلمانان را می کشند و عربستان، قطر و امارات عربی متحده 13 میلیارد دلار به کودتاچیان کمک می کنند تا مردم مسلمان مصر را قتل عام کنند.
 
وی افزود: هنوز اوباما در برابر این قتل عام مردم سکوت کرده  خانم اشتون را به مصر فرستاده تا به مردم بگوید حکومت را قانونی به شما داده ایم و این امر فاجعه است.
 
وی عنوان کرد: می خواهند اسللم و قرآن را از بین ببرند زیرا حکومت قبلی مصر شریعت اسلام را اساس قانون قرار داد و اکنون قانون اساسی را معلق می کنند و همگام با اسرائیل حرکت می کنند.
 
وی با این پرسش که چرا مصر شکست خورد، اظهار داشت: به دلیل اینکه در مصر رهبر فرزانه ای مانند امام راحل نداشتند و باید به تاریخ نگاه کرد و عبرت گرفت.
 
عبد خدایی بیان داشت: کار مهم امام راحل این بود که روز قدس را جهانی کرد و روز قدس روز نجات ملتهای تحت ستم از زیر بار کشورهای سلطه گر است.
کد خبر 2108452

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha