محمدرضا آزاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار كرد: در سالیان اخیر در استان قم از نظر سخت افزاری و مراکز آموزشیِ هنری، شاهد روند رو به رشدی بوده ایم به طوری که در حال حاضر علاوه بر مراکز متداول هنری و آموزشی، دانشکده علمی و کاربردی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز رشته های مختلف هنری را به علاقه مندان آموزش می دهد.
این مدرس هنری دانشکده فرهنگیان قم و دانشکده طلوع مهر با اشاره به وجود استعدادهای بسیار خوب هنری و نیز تقاضای زیاد برای آموزش هنر در استان قم گفت: هم اکنون تقاضاهای جوانان قمی برای تحصیل در رشته های هنری افزایش داشته و این نشان دهنده آن است که جایگاه قم در عرصه هنر یک جایگاه خوب و قابل اعتنا است.
وی افزود: با این همه مشکل اصلی در شرایط کنونی نبود مقاطع تحصیلی بالاتر و تکمیلی در عرصه هنر است، به طوری که متاسفانه در حال حاضر، زمینه فعالیت و آموزش بیشتر برای هنرجویان ما در مقاطع و درجات بالاتر در قم وجود ندارد و یا بسیار کم است.
آزاد، اظهار کرد: مسئولان و متولیان امر باید برای این موضوع تدبیری کارآمد اندیشیده و در راستای ایجاد دورههای تکمیلی آموزش هنر در قم، گامهای جدی تری را بردارند.
وی بیان داشت: در شرایط فعلی فارغ التحصیلان هنرستان هنرهای زیبا در قم برای ادامه تحصیل خود با مشکل مواجه ميشوند و همین موضوع باعث مهاجرت بسیاری از هنرجویان و دانشجویان هنر به خارج از استان شده است.
تقويت بعد علمي هنر
این کارشناس و مدرس هنر در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم تقویت بُعد علمی و تحصیلات آکادمیک هنری در قم تاکید کرد و گفت: برای جذب جوانان مستعد به سمت هنر به ویژه هنرهای نمایشی نیاز به فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مناسب است تا هنر قم به خصوص تئاتر که همواره در کشور جایگاه خوبی داشته، دچار رکود نشود.
وی همچنین با اشاره به وجود استادان با سابقه و کشوری در استان قم اظهار كرد: در استان قم استادان هنر زیادی داریم که خود صاحب نظر هستند و به ویژه این مسئله در هنر تئاتر جلوه دیگری دارد به طوری که هنرمنداني چون فدایی حسین، طاهری، زارعی، سلیمانی و... برای قم بسیار مغتنم است چه آن که این ها هم در تئاتر سرآمد هستند و هم این که خود اهل فکر و اندیشه می باشند.
نظر شما