پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ مرداد ۱۳۹۲، ۱۶:۳۸

آيت‌الله سبحانی:

قرآن معجزه ابدی برای اثبات نبوت پیامبر است/ اسلام با شعر فاسد مخالف است

قرآن معجزه ابدی برای اثبات نبوت پیامبر است/ اسلام با شعر فاسد مخالف است

قم - خبرگزاری مهر: یکی از مراجع تقلید شیعیان تاکید کرد: قرآن معجزه‌ای ابدی برای اثبات نبوت پیامبر تا قیامت است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی جعفر سبحانی بعد از ظهر شنبه در ادامه درس تفسیر خود در جمع طلاب غیرایرانی با بیان اینکه هر ادعایی نیاز به دلیل دارد، اضافه کرد: در همه جای دنیا امری پذیرفته است که فردی که مدعی امری است باید دلیل داشته باشد از این رو خداوند پیامبران را با معجزه فرستاد.

وی با اشاره به معجزات گوناگون پیامبر(ص) تصریح کرد: پیامبر علاوه بر قرآن معجزات دیگری مانند سخن گفتن سنگریزه هم داشت اما این گونه معجزات ابدی نبودند از این رو قرآن دلیلی ابدی برای اثبات نبوت ایشان است.

این مفسر قرآن افزود: پیامبر(ص) چون آخرین نبی بود و باید تا روز قیامت معجزه‌ای برای مردم دوره‌های مختلف داشته باشد قرآن را از جانب خدا آورد؛ کلامی که به خصوص برای اعراب صدر اسلام جاذبه ای بی بدیل داشت و آنقدر دلنشین بود که پیامبر را تهمت شاعری می زدند.

وی با اشاره به تهمت شاعر بودن به پیامبر که از سوی برخی مشرکان مطرح می‌شد اضافه کرد: قرآن آنقدر دارای الفاظ زیبایی است که برخی این تهمت را مطرح کردند اما خداوند به این تهمت پاسخ داده و فرموده که خداوند شعر به تو یاد نداده زیرا قرآن برگرفته از تخیل نیست و وحی از سوی خداست.

آيت ‌الله سبحانی ادامه داد: البته این به معنای مخالفت قرآن با شعر نیست بلکه قرآن با اشعار بی هدف و اشعاری که بر ضد خدا باشد مخالف است وگرنه شاعران متعهد به اسلام همیشه مورد تشویق بزرگان دین بوده اند.

وی اضافه کرد: اسلام و قرآن مخالف ادبيات نيستند بلکه اسلام با ادبيات فاسد مخالف است.

 

کد خبر 2109277

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha