به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ "مراد جعفری" فزود: پلیس مبارزه با موادمخدر با همکاری سایر یگانهای انتظامی از ابتدای امسال طرحهای برخورد با خردهفروشان و تهیه و توزیعکنندگان موادمخدر را با جدیت اجرا میکند.
وی با اعلام اینکه در سالجاری 17 طرح مبارزه با موادمخدر در استان اجرا شد، افزود: در این مدت هر هفته در سطح استان طرح شناسایی و دستگری عوامل توزیعکنندگان موادمخدر اجرا شد که رضایت مردمی را در پی داشته است.
جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان،گفت: در سالجاری با تلاشهای صورت گرفته 10 باند تهیه و توزیع موادمخدر شناسایی و متلاشی و 383 کیلوگرم انواع موادمخدر نیز کشف شده است.
سرهنگ جعفری، با اشاره به اینکه در این رابطه 92 دستگاه خودرو نیز از متهمان توقیف شده است، تصریح کرد: اعتیاد تزریق مرگ در شریانهای جامعه و موجب بر باد دادن ثروتهای ملی یک کشور میشود.
وی با تاکید بر اینکه والدین ارتباط صمیمی با فرزندانشان داشته باشند، گفت: برای پیشگیری از به دام افتادن جوانان به اعتیاد، ضروری است والدین نظارت غیرمحسوس بر فرزندان خویش داشته و اجازه حضور فرزند خود را در هر محفل ناشناخته ندهند.
امکان تماس بدون ارتباط با اپراتور در زنجان فراهم شده است
مسئول مراکز و شبکه تلفن منطقه شمالغرب، گفت: با راهاندازی PRI دوطرفه (incoming/outgoing) امکان تماس بدون ارتباط با اپراتور فراهم شده است.
علی امینی افزود: با اضافه کردن پیششماره 31 به اول شماره داخلی (5 رقمی) ارتباط مستقیم از داخل شهر زنجان با خطوط داخلی منطقه برقرار میشود.
وی تصریح کرد: تماس با خطوط شهری از طریق خطوط داخلی نیز همانند روش سابق با گرفتن عدد صفر میسر میباشد، با این تفاوت که این ارتباط از طریقPRI برقرار میشود.
مسئول مراکز و شبکه تلفن منطقه شمالغرب با اشاره به اینکه به علت وجود مسایل فنی از قبیل ساختار موجود شمارههای داخلی، تطبیق ساختار مراکز تلفن دو طرف (شرکت با شرکت مخابرات) با یکدیگر، تعداد لینکهایPRI و کاهش هزینهها، حدود 6 ماه طول کشید تا PRI مطابق خواسته منطقه راهاندازی شود، تصریح کرد: راهاندازی این طرح با بسترسازی و طرح اختصاصی فیبرنوری باظرفیت 16 E1 که در سال گذشته بین منطقه و شرکت مخابرات شهر انجام شده، میسر گردیده است.
امینی ، پایین آمدن حجم کار اپراتور، افزایش ظرفیت تماسها به طور همزمان، ارتباط بدون واسطه و آسان شدن تماس ها را از مهمترین مزایای راهاندازی PRI اعلام کرد و ادامه داد: راهاندازی گوشیهای IP در بستر شبکه که دارای قابلیت و کیفیت بالایی است، از دیگر فعالیتهای معاونت مخابرات میباشد که در حال حاضر 30 دستگاه برای مدیریت و روسای واحدهای منطقه راهاندازی شده است.
وی گفت: یکی دیگر از طرحهای توسعهای افزایش ظرفیت شبکه کابل مرکز منطقه میباشد که با توجه به توسعه ساختمانهای اداری، افزایش پرسنل واحدهای منطقه، ارایه خدمات جدید با نصب آنتنهای DECT، تعییرات و جابهجایی واحدها و پیشبینی نیازهای آتی توسعه خواهد یافت که در این راستا حدود 2000 متر کابل مورد نیاز است که در حال تامین میباشد و همچنین 3 کافو مخابراتی نصب خواهد شد.
مسئول مراکز و شبکه تلفن منطقه شمالغرب ، با اشاره به نصب و راهاندازی آنتنهای DECT در 5 قسمت منطقه، ابراز کرد: با اجرای طرح افزایش ظرفیت شبکه کابل مرکز منطقه و نصب 5 آنتن دیگر، کل فضای منطقه تحت پوشش آنتنهای DECT قرار خواهند گرفت که در ادامه با راهاندازی گوشیهایDECT نیز ارتباط تلفنی به صورت بیسیم را در محدوده آنتنهای DECT فراهم میکند، به طوری که هر شخص که گوشی DECT در اختیار دارد در حوزه آنتنهایDECT در دسترس خواهد بود.
امینی، از دیگر طرحهای توسعه در حال اجرا به طرح سیستم پیجینگ مرکز منطقه اشاره کرد و گفت: با توجه به قدیمی بودن سیستم پیج موجود و توسعه منطقه در سالهای اخیر، با اجرای این طرح که مراحل اولیه برآورد تجهیزات و هزینه انجام شده است، تمام فضای منطقه از سیستم جدید با کیفیت صدای مطلوب و با قابلیت انتخاب زون بهرهمند خواهد شد.
وی با بیان اینکه با برقراری ارتباط شبکه LAN منطقه با شبکه WAN به ستاد، در حال حاضر مکاتبات اداری به صورت الکترونیکی از طریق سیستم اتوماسیون برید ارسال و دریافت میشود که این امر سبب صرفهجویی در مصرف کاغذ و کاهش زمان مکاتبات شده است.
نظر شما