به گزارش خبرگزاری مهر، هدف از این تحقیقات تهیه نانوذره و حامل مناسب برای ژن رسانی (gene delivery) و به طور ویژه آنتیسنس رسانی و تهیه حاملی با قابلیت همزمان دارورسانی و ژن رسانی بوده است.
در حال حاضر یکی از مهمترین مشکلات برای ژن درمانی، فقدان یک حامل مناسب برای ژن رسانی است که این مطالعه میتواند گامی در جهت نایل شدن به این هدف تلقی شود.
برای این منظور این محققان در مطالعه اخیر خود نانو ذره هسته-پوسته آلبومین-کیتوزان به عنوان حامل اسیدهای نوکلئیک و ژن طراحی، تهیه و سپس با روش پاسخ سطحی مراحل تهیه آن بهینه شد که به این منظور تأثیر سه فاکتور مستقل روی اندازه و بازده بارگیری نانو ذرات مذکور بررسی کردند.
بر اساس نتایج به دست آمده برداشت سلول نانو ذرات در حدود 85 درصد است که در کل به نظر میآید که نانو ذرات مذکور میتوانند نانو حاملهای مناسبی برای ژن رسانی باشند.
کاربرد نانو ذرات مذکور در صنعت داروسازی است که از این نانوذرات میتوان برای دارورسانی و ژن رسانی همزمان (دارو در قسمت هسته نانوذره و ژن در قسمت پوسته نانوذره) استفاده کرد.
این پژوهشگران امیدوارند با ادامه این تحقیقات بتوانند با پگیله کردن نانوذره مذکور و همچنین هدفمند کردن و نشانهگیری (targeting) از آن برای سلولهای خاص را هدف بعدی این تیم تحقیقاتی دانست.
نظر شما